Σάββατο 21.09.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αποχαιρετούν τη Χρύσα Αλεξίου γιατροί, νοσηλευτικό και εργαζόμενοι του Γ. Ν. Τρικάλων

15.05.2019 /

Τη βαθιά τους θλίψη για τον άδικο και αναπάντεχο χαμό της Χρύσας Αλεξίου εκφράζουν οι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό και οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων μέσω σχετικών ανακοινώσεων.

“Το Δ.Σ.και τα μέλη της ΕΙΝΚΥΝΤ, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους, της αξιαγάπητης, συναδέλφου Χρύσας Αλεξίου, για την πρόωρη απώλεια της. Η Χρύσα θα μας μείνει αξέχαστη για το χαμόγελο της και την ανεξάντλητη διάθεση της για προσφορά”αναφέρεται στην ανακοίνωση των γιατρών του τοπικού νοσηλευτηρίου και των Κέντρων Υγείας του ν. Τρικάλων.

Από την πλευρά του, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων σημειώνει “ Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον άδικο χαμό της συναδέλφου που βιάστηκε να μας αποχαιρετήσει. Η πολύχρονη προσφορά της και η έντονη παρουσία της στον εργασιακό μας χώρο, ως νοσηλεύτρια, ως συνεργάτης και ως άνθρωπος αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό. Συγκλονισμένοι όλοι οι συνάδελφοι και συνεργάτες της εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Καλό ταξίδι, Χρύσα. Θα σε θυμόμαστε!”.