Κυριακή 08.12.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

ΟΧΙ στους φορείς του νομού από Γαβρόγλου

11.10.2018

Είναι από τα πιο απίστευτα αυτό που συνέβη σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο υπ. Παιδείας, όπου ο υπουργός έκλεισε την πόρτα σε όλους τους φορείς της πόλης… πλην του κ. Παπαστεργίου που θα δεχόταν σήμερα και του αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστου Μιχαλάκη που θα δεχθεί αύριο.

Αγνοώντας τον πρόεδρο του Τρικαλινού Επιμελητητρίου, τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου, αλλά και άλλους επιφανείς Τρικαλινούς εκπροσώπους φορέων… ο υπουργός όχι μόνον αρνήθηκε να τους δει αλλά δεν τους πρόσφεραν ούτε ένα ποτήρι νερό.

Φυσικά το αίτημα να δει μόνο ο δήμαρχος τον υπουργό, που αποτελούσε απόλυτη πρόκληση και μάλιστα απουσία των Τρικαλινών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που συναντήθηκαν χθες με τον υπουργό, ακυρώνοντας στην πράξη τη σημερινή συνάντηση, δεν έγινε δεκτό κι έτσι αποχώρησαν άπραγοι.

Όμως τι είναι αυτό που κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ να έρχεται σε κόντρα πρώτα απ’ όλους με τον ίδιο του τον εαυτό (άλλα λεει το κόμμα και άλλα λένε βουλευτές και υπουργός), αλλά και με την Τρικαλινή κοινωνία;

Πως θα συναντήσουν αύριο οι βουλευτές ξανά τον δήμαρχο της πόλης, που είναι αυτός που δέχθηκε και την μεγαλύτερη προσβολή, αφού αυτός κάλεσε σε συνάντηση και είναι αυτός που μέχρι χθες βγαίνανε κόμμα και βουλευτές και μιλούσαν για εκλογική συνεργασία μαζί του;

Το ενδιαφέρον πια, κορυφώνεται!!!