Τετάρτη 30.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μεγάλο κύκλωμα με προεκτάσεις και στις φυλακές Τρικάλων

28.10.2015

Σε συλλήψεις μελών μεγάλου κυκλώματος προμηθεύει με ναρκωτικά και κινητά τηλέφωνα κρατουμένους φυλακών έχει προχωρήσει από το πρωί η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα μεταξύ του κυκλώματος από το οποίο μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί 21 άτομα βρίσκεται και ένας αστυνομικός, ενώ εγκέφαλος του φέρεται ένας Αρμένιος που κρατείται στις φυλακές Τρικάλων και στο κελί του βρέθηκαν αυτοσχέδια μαχαίρια.
Σήμερα το πρωί, υπήρξε αιφνιδιαστική έφοδος στις Φυλακές των Τρικάλων, από μονάδα των ΕΚΑΜ της Θεσσαλονίκης και Αστυνομικών της Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.
Η έφοδος έγινε σε κελιά της Γ΄ πτέρυγας και σε κελιά που κρατούνται άτομα Ρωσικής και Αλβανικής καταγωγής όπου βρέθηκε ποσότητα χασίς και 2 κινητά τηλέφωνα.
Λίγη ώρα μετά, συλλαμβάνονταν Αστυνομικός της Εξωτερικής Φρουράς των Φυλακών Διαβατών Θεσσαλονίκης που κρατείται και ανακρίνεται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ενώ για 3 κρατούμενους των Φυλακών Τρικάλων, σχηματίζεται η σχετική δικογραφία.
Οσοι γνωρίζουν εκ των έσω τα πράγματα, περίμεναν λίγο πολύ πως θα συμβεί κάτι στις φυλακές Τρικάλων και ίσως να μην είναι μόνο αυτό.