Τρίτη 28.01.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Στα Τρίκαλα σήμερα ως… υπουργός ο Φ. Κουβέλης

17.05.2018

Στα Τρίκαλα θα βρεθεί σήμερα επισήμως μετά από πάρα πολύ καιρό ο αναπληρωτής υπ. ΥΕΘΑ κ. Φώτης Κουβέλης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δήμου ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου στις 18:00 στο Δημαρχείο Τρικκαίων θα υποδεχθεί τον αν. ΥΕΘΑ κ. Φώτη Κουβέλη.

Περισσότερα για την αντζέντα της επίσκεψης του κ. Κουβέλη στα Τρίκαλα δεν έχουν γίνει γνωστά. Πάντως καλό θα ήταν επιτέλους τώρα που στη συγκεκριμένη θέση είναι ένας Τρικαλινός, να κλείσει το θέμα της πρώην ΤΑΞΥΠ… Αλλιώς είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

ΤΟ επίσημο πρόγραμμα

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης, την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη σε μονάδες και σχηματισμούς που εδρεύουν στην  περιοχή της Λάρισας και των Τρικάλων.

Ειδικότερα την Πέμπτη θα επισκεφθεί το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ) και το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΕΚΑΕ) στο Κουτσόχερο Λάρισας και στη συνέχεια την Πτέρυγα  Μάχης που εδρεύει στην περιοχή.

Την Παρασκευή θα επισκεφθεί τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) στα Τρίκαλα, το Στρατηγείο της 1ης Στρατιάς στη Λάρισα και στη συνέχεια το Ελληνικό Στρατηγείο Επιχειρήσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΣΕΕΕ), καθώς και το 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας.