Τετάρτη 25.05.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Η «Φλόγα» της ανθρωπιάς συνεχίζει να καίει με πάθος

16.02.2020

Με μεγάλη επιτυχία και με πλήρη ευαισθησία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Πνευματικό Κέντρο η μουσικοχορευτική λαογραφική εκδήλωση του τοπικού Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων και τίτλο «Τα παιδιά χορεύουν για τη Φλόγα».

Η εκδήλωση είχε κύριο στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση για τον παιδικό καρκίνο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, κάτι που τόνισαν και οι εκπρόσωποι του Συλλόγου κυρίες Δέσποινα Αντάρη και Αθανασία Αποστολίνα λέγοντας: “Σήμερα βοηθάτε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν. Ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να ιαθεί. Δεν είναι ανίατος, δεν είναι κληρονομικός, δεν είναι μεταδοτικός, δεν είναι επάρατος. Σας ευχαριστούμε που είστε όλοι δίπλα μας και μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια”.

Σύντομο χαιρετισμό έκανε η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κα Κατερίνα Παπακώστα και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Συντονιστής της Ομάδας Εθελοντών κ. Μιχάλης Λάππας που υπογράμμισαν το αξιέπαινο έργο του Συλλόγου ενώ παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η κα Δήμητρα Παπαγιάννη.

Τα παιδιά που χόρεψαν για τα παιδιά που αγωνίζονται στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου και παρουσίασαν ένα πλούσιο πρόγραμμα με χορούς από όλη την Ελλάδα ήταν από τους Συλλόγους: Κέντρο Χορού Τρικάλων “Τρίκκη”, Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων “ο Ασκληπιός”, Μορφωτικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σωτήρα Τρικάλων, Μορφωτικός Σύλλογος Απανταχού Πλατανιωτών, Μορφωτικός Σύλλλογος Ριζωματιανών Τρικάλων, Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Μονής, Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλοχωρίου και Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων.