Τρίτη 07.12.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Διαμαρτυρία εργαζομένων στο νοσοκομείο για την αξιολόγηση

18.10.2017

Εξώδικη διαμαρτυρία στη διοίκηση για να ακυρώσει τα έντυπα των «αξιολογήσεων» που κατατέθηκαν μετά τις 2 Οκτώβρη

 «δεν νομιμοποιούμε καμιά “αξιολόγηση” που θα γίνει για εμάς, χωρίς εμάς».

 Χαιρετίζουμε την συνεπή κι αγωνιστική στάση των συναδέλφων, που έδωσαν απάντηση ηχηρή στην εκβιαστική απόπειρα επιβολής μιας αντιδραστικής αξιολόγησης που επουδενί αφορά τη βελτίωση των υπηρεσιών και των υπαλλήλων.

Η ΕΠ.ΑΓ. Εργαζομένων καλούμε το Δ.Σ. του Σωματείο μας να προχωρήσει σε εξώδικη διαμαρτυρία  στη διοίκηση του Γ.Ν.Τρικάλων, μαζί με πολλά σωματεία στην Ελλάδα, καλούν να ακυρωθούν  τα έντυπα των «αξιολογήσεων» που έχουν  παραλάβει μετά τις  2 Οκτώβρη που ήταν η καταληκτική προθεσμία.   

Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τη μάχη απέναντι στους μηχανισμούς, την τρομοκρατία, τις πιέσεις και τους εκβιασμούς, απέναντι σε διαδόσεις και φήμες, απέναντι σε όλους όσοι έδωσαν και με αυτόν τον τρόπο “εξετάσεις” για τις ικανότητές τους να προωθούν την ανθρωποφαγία και τον ανταγωνισμό, προκειμένου να καταλάβουν κάποια θέση ευθύνης.

Γι’ αυτό τα έδωσαν όλα οι υπάρχοντες, αλλά και οι “επίδοξοι μνηστήρες” θέσεων, φτάνοντας στο σημείο να καλούν εργαζομένους από ρεπό και άδειες, να τους ενοχλούν στο προσωπικά τους κινητά ακόμα και το απόγευμα.

Όποια μέτρα και αν πάρουν και αυτός ο νόμος και αυτή η αξιολόγηση στη συνείδηση των εργαζομένων έχει καταδικαστεί.

Στεκόμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας μέχρι τέλους (23 Οκτώβρη) για να μη λυγίσουν, συνεχίζουμε την προσπάθεια να πείσουμε τους συναδέλφους μας που έδωσαν αξιολόγηση ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ!

Συνεχίζουμε να καλούμε τους προϊσταμένους να μη γίνουν αξιολογητές, να μην αποδεχτούν να υλοποιήσουν την απεργοσπαστική, διασπαστική, τιμωρητική τροπολογία Γεροβασίλη.

 Ήδη κάποιοι που παραπλανήθηκαν ή εκβιάστηκαν να καταθέσουν αυτοαξιολόγηση την πήραν πίσω!  Καταγγέλλουμε τις πιέσεις, που ασκήθηκαν και ασκούνται από πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες σε υπαλλήλους και προϊσταμένους, προκειμένου να σκύψουν το κεφάλι και να μη συνταχθούν με τις συλλογικές μας αποφάσεις.

Τονίζουμε ξανά ότι ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι αξιολογούμενοι & αξιολογητές καλύπτονται απόλυτα συνδικαλιστικά και νομικά και δεν έχουν καμιά βάση οι απειλές ότι οι συνάδελφοι, που δεν θα μετέχουν στις διαδικασίες της αξιολόγησης θα απολυθούν ή θα χάσουν τη θέση τους και άλλα παρόμοια.

Όποια μέτρα και αν πάρουν και αυτός ο νόμος και αυτή η «αξιολόγηση» έχει καταδικαστεί στη συνείδηση των εργαζομένων.

  • Δεν νομιμοποιούμε καμιά «αξιολόγηση», που θα γίνει για εμάς, χωρίς εμάς.
  • Συνεχίζουμε τη συλλογή υπογραφών στις σχετικές Δηλώσεις συμμετοχής στην απεργία-αποχή,
  • Καταγγέλλουμε στα μέλη του ΔΣ του σωματείου οποιεσδήποτε πιέσεις κι εκβιασμούς – Ειδοποιούμε αμέσως για την οποιαδήποτε απόπειρα εφαρμογής της αντιδραστικής αξιολόγησης (πχ συνελεύσεις τμημάτων κλπ)

Η μάχη συνεχίζεται…  Ποτέ δεν είναι αργά να μπει κάποιος στον αγώνα

ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Συλλογικά – Ενωτικά χωρίς κανένα δισταγμό ΑΠΕΧΟΥΜΕ από οποιασδήποτε διαδικασία αξιολόγησης – ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ με κάθε τρόπο τη συμπλήρωση των εντύπων.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙ!     ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΛΕΙ Σ’ΑΥΤΟ  ΤΟ  ΑΙΣΧΟΣ –

Να μην πάρει θέση ενάντια στους συναδέλφους του!

  • Καλούμε όλους τους συναδέλφους – υπαλλήλους & προϊσταμένους – να σταθούν απέναντι στην απεργοσπαστική, διασπαστική επιλογή, απέναντι στην τροπολογία Γεροβασίλη, που ψήφισαν μαζί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ.
  • Να μη δεχτούν να αποδυναμωθεί η αγωνιστική διεκδίκηση – να μην παραδώσουν το όπλο της συλλογικής δράσης.
  • Να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για δημόσιες υπηρεσίες στην υπηρεσία του λαού, για μόνιμη & σταθερή δουλειά για όλους, για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, για κάλυψη των μισθολογικών μας απωλειών, αλλά και ενάντια στις απολύσεις, ενάντια στις αντεργατικές – αντιλαϊκές στοχεύσεις, ενάντια στην τιμωρητική λογική κυβέρνησης και κομμάτων, που ψηφίζουν-στηρίζουν την αντεργατική πολιτική.

Εμείς δίνουμε το χέρι σε όποιον θέλει «να σηκωθεί», σε όποιον θέλει να βλέπει τον συνάδελφο του στα μάτια, σε όποιον δεν ξεχνά τι θα πει άνθρωπος…

Ότι πάνω απ’ όλα άνθρωπος είναι αυτός που αντιλαμβάνεται, ονειρεύεται, δημιουργεί, διαμορφώνει το μέλλον του, αγωνίζεται, επαναστατεί…..

ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΑΓΩΝΑ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ

(Στηρίζεται από το ΠΑΜΕ Υγείας-Πρόνοιας)