Παρασκευή 17.09.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων

25.01.2020

Κι όμως συνέβη και αυτό: Εκοψαν το ρεύμα στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων επειδή χρωστάει εδώ και χρόνια λογαριασμούς στη ΔΕΗ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση:

BLACKOUT ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Αυτό είναι ένα από τα κακώς εξελισσόμενα αποτελέσματα των λαθών που εξελίχθηκαν τα προηγούμενα 5 χρόνια στα οποία για μικροπολιτικά και μικροκομματικά συμφέροντα δημιουργήθηκε συσσωρευμένο χρέος μεγάλου ύψους.

Επίσης είναι αποτέλεσμα της δυσλειτουργίας του κρατικού μηχανισμού και της δυσκολίας της ΓΣΕΕ να παρέμβει αποτελεσματικά στην εξεύρεση λύσεων, λόγω του ότι τελεί υπό καθεστώς προσωρινής διοίκησης εξαιτίας των γνωστών επεισοδίων. Αποτέλεσμα; Η διακοπή της ηλεκτροδότησης του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων, του μόνου τομέα μαζί με την υδροδότηση που αυτή τη στιγμή λειτουργούσε. Και μάλιστα απροειδοποίητης διακοπής, εφόσον από τα τέλη περίπου του Σεπτέμβρη, που το Εργατικό Κέντρο έχει διοίκηση, δεν μας έγινε καμία σχετική προειδοποίηση.

Να ευχαριστήσουμε από τη μία την ΔΕΗ για την ανοχή της όλο αυτό το διάστημα, από την άλλη όμως ίσως θα έπρεπε να διερευνηθεί από μέρους της όλη αυτή η προσπάθεια που έχει προηγηθεί από το τωρινό Δ.Σ. και πόσο κοντά βρισκόμαστε στην αποπληρωμή της.

Περιμένουμε να ενταθούν οι προσπάθειες όλων των εμπλεκομένων, και κυρίως του ΟΑΕΔ και της ΓΣΕΕ, γιατί είναι κρίμα να σφραγίσουν και πάλι οι πόρτες του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων που τον τελευταίο καιρό είχε γίνει πάλι το σπίτι του Εργαζόμενου, του Ανέργου, του Συνταξιούχου και να μην εξελιχθούν οι δράσεις που ήταν προγραμματισμένες να λάβουν χώρα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, όπως:

  • Συμβουλευτική ανέργων
  • Διενέργεια σεμιναρίων
  • Θεατρικό εργαστήρι για παιδιά ανέργων
  • Ειδική ομάδα της ΙΝΕ-ΓΣΕΕ που αναλαμβάνει την καταμέτρηση ενσήμων και καθοδηγεί ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στη συνταξιοδότηση.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ                                              ΠΑΝ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ