Τρίτη 04.10.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Χαμός πανελλαδικά με sexy ξανθιά Τρικαλινή επιχειρηματία

14.08.2019

Όλα τα είχαμε ως πόλη να διαφημίσουμε… τώρα ήρθε και η είδηση της ξανθιάς χυμώδους επιχειρηματία που έχει ιδιαίτερη προτίμηση στα… πίτσα boys  και που σύμφωνα με δημοσίευμα τα βογγητά της έχουν σηκώσει στο πόδι την… πόλη.

Σύμφωνα με τα αθηναϊκά σάιτ που βρήκαν… είδηση καλοκαιριάτικα και μάλιστα άκρως θερινή, αφου οι γυναίκες στις φωτό φοράνε ελάχιστα… έως τίποτα, επικαλούνται δημοσίευμα του trikalanews.gr, το οποίο αναφέρει: «Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων πριν λίγες ημέρες μετά από φωνές που ακούστηκαν από οικία της πόλης, για τις οποίες ενημέρωσαν κάτοικοι της γύρω περιοχής.

Πηγή των φωνών φέρεται πως ήταν μία ξανθιά επιχειρηματίας, η οποία όμως δεν διέτρεχε κάποιον κίνδυνο, αφού οι φωνές δεν ήταν αποτέλεσμα κάποιας βιαιοπραγίας εναντίων της, αλλά… ενός ερωτικού πάρτι που είχε στήσει η ίδια, με delivery boys που δουλεύουν σε επιχειρήσεις του κέντρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr τα πάρτυ για την …άτακτη ξανθιά επιχειρηματία με τα delivery boys, είναι συχνά και οι γείτονες πλέον δυσανασχετούν, αφού γνωρίζουν τον λόγο των ουρλιαχτών.

H περίπτωση της πάντως είναι καθημερινό θέμα συζήτησης στους κόλπους του εμπορικού κόσμου της πόλης, αλλά και στα καφενεία.

Η κυρία έχει αδυναμία στις… πίτσες. Τι δεν καταλαβαίνετε»;

Τώρα που είναι η αλήθεια και που… ο μύθος, μόνο οι πιτσαδόροι… ξέρουν. Είπαμε  κατά τον Ουμπέρτο Εκο «Δεν υπάρχουν ειδήσεις τον Αύγουστο» …