Σάββατο 03.12.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Οι πρώτοι των πρώτων στα Τρίκαλα!!!

28.08.2019 /

Δεν έλειψαν για ακόμα μια χρονιά οι πρωτιές των Τρικαλινών υποψηφίων στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, τοποθετώντας τον Νομό, στις πρώτες θέσεις του καταλόγου των επιτυχόντων.

Ωστόσο, λόγω του Νόμου περί προσωπικών δεδομένων, οι καταστάσεις που αναρτήθηκαν στα Λύκεια περιείχαν μόνον τον κωδικό, κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι,  τα ονομαστικά στοιχεία του.

Σε ό,τι αφορά στη σημερινή δημοσίευση των ονομάτων των υποψηφίων που κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση σε υψηλές θέσεις, αυτή γίνεται με τη  συναίνεση των γονέων & κηδεμόνων.

Σε υψηλές θέσεις

Από το 1ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων, ο Μενέλαος Αμπελαργάς εισήχθη 2ος στη Ιατρική ΣΣΑΣ Θεσσαλονίκης, ενώ ο Λευτέρης Λάμπρου 31ος στη Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων – Μηχανικών (ΕΜΠ).

Από το 3ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων, η Μαριάννα Μπαμπανάρα κατάφερε να εισαχθεί 33η στην Ιατρική Σχολή Ιωαννίνων.

Η Παρασκευή Πατραμάνη από το 5ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων κατάφερε να είναι από τους πρώτους που εισήχθησαν στην Φιλολογική Θεσσαλονίκης, καθώς άγγιξε τη 2η θέση.

Πρωτιά σημείωσε και ο Αχιλλέας Ρακοβίτης από το 7ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων  κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο τμήμα Μηχανικών – Πληροφορικής & Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Η Δήμητρα Κωστίκα από το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων  κατάφερε να εισαχθεί 2η στη Σχολή Μουσικής & Τέχνης στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο  Δημήτριος Καραδήμας εισήχθη 5ος στο Τμήμα Εφαρμοσμένης  Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.  Επίσης, και η Χαριτίνη Τσιάρα εισήχθη  9η στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ).

Από το Γενικό Λύκειο Πύλης  ο Δημήτρης Τριάντης εισήχθη 33ος στην   Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης.

Από τα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά» η Μάνου Παρασκευή κατάφερε να εισαχθεί 12η στη Σχολή  Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (Αθήνα), η Ελένη Κορκή πραγματοποίησε το όνειρο της και μπήκε στην Ιατρική Θεσσαλονίκης με σειρά επιτυχίας 50η. Η Ταγάρα Βασιλική εισήχθη στη Ιατρική Θεσσαλονίκης με σειρά επιτυχίας 73η, ενώ ο Λάμπρος Γκίνης με σειρά επιτυχίας 44η εισήχθη στην Ιατρική Σχολή Ιωαννίνων.

Με πολύ καλή σειρά επιτυχίας εισήχθη στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας ο Απόστολος Γεωργούλας, αγγίζοντας την 25η θέση, ενώ η Ευαγγελία Μακρή εισήχθη στην Ιατρική Σχολή Ιωαννίνων 89η.

Πρώτος έκοψε το νήμα στην Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) ο Γεώργιος Βαργιάμης, ενώ τον ακολουθεί – στην ίδια Σχολή- στην 7η θέση ο Γεώργιος Γερεντές.

Τέλος, η Δέσποινα Μαρία Σίνη κατάφερε να εισαχθεί στην Σχολή Πολιτικών Επιστημών Θεσσαλονίκης στην 11η θέση.

Ευαγγελία Κάκια