Κυριακή 03.12.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ο Μπάμπης Δεληλιγκας… δασκαλεύει… τον Κυριάκο Μητσοτάκη

08.09.2016

Επιστολή προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, απέστειλε ο Μπάμπης Δεληλίγκας, υποδεικνύοντας την τακτική που πρέπει να ακολουθήσει. Η Επιστολή έχει ως εξής:

“Αξιότιμε κ Πρόεδρε

Προέρχομαι από τα σπλάχνα της Νέας Δημοκρατίας . είμαι στις τάξεις της από την ίδρυση της (4-10-1974) .

Ξεκίνησα από την ΟΝΝΕΔ την οποία υπηρέτησα ως το 1982 και αργότερα εκλέχτηκα Γεν. Γραμματέας στην Τοπική Οργάνωση Τρικάλων .

Επίσης υπηρέτησα την ΝΟΔΕ επι σειρά ετών και βρισκόμουν στην πρώτη γραμμή της 2ης Οργάνωσης επι προεδρίας του μεγάλου πολιτικού άνδρα και πατριώτη Ευάγγελου Αβέρωφ από το 1982 .

Κύριε Πρόεδρε

Αναλάβατε μια πολύ μεγάλη δημοκρατική και ιστορική παράταξη που ίδρυσαν οι αείμνηστοι Κων/νος Καραμανλής και Ευάγγελος Αβέρωφ και γι’ αυτό πρέπει να είστε πολύ περήφανος . Είναι αυτή η παράταξη που έχτισε την Ελλάδα μετα τους πολέμους και την κράτησε όρθια και στη συνέχεια την ένταξε στην Ευρωπαϊκή Ένωση .

Αναλάβατε την παράταξη στην ουσία από τον Αντώνη Σαμαρά , η οποία ήταν σκορπισμένη και χρεωμένη . Για να μαζευτεί αυτή η παράταξη σήμερα πρέπει να εφαρμόσετε την τακτική του Κων/νου Μητσοτάκη , όταν είχε αναλάβει την ηγεσία του κόμματος από τον αείμνηστο Ευάγγελο Αβέρωφ στις 2-9-1984 , ο οποίος όργωσε την Ελλάδα από την μια άκρη της μέχρι την άλλη (δηλαδή από εκεί που ανατέλλει ο ήλιος μέχρι εκεί που βασιλεύει) και την έφθασε στο 47% . Να θυμάστε ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα και τα περίχωρα .

Κύριε Πρόεδρε

Προσωπικά πιστεύω ότι σήμερα ένα κομμάτι περίπου 10% δηλ. το γνήσιο  δημοκρατικό κομμάτι της Δεξιάς είναι έξω από την παράταξη . Αυτούς πρέπει να τους φέρουμε πίσω .

Όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να βρεθούν τα κατάλληλα στελέχη , οι κατάλληλοι άνθρωποι – που αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι δεν υπάρχουν – οι οποίοι θα εμπνεύσουν αυτό το ποσοστό ώστε να επιστρέψει .

Αξιότιμε κ πρόεδρε

Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας , με καλούς χειρισμούς και την επάνδρωση του περιβάλλοντος σας με άξια και ικανά στελέχη , θα μπορέσει να πάρει την αυτοδυναμία , διότι είναι το μόνο κόμμα που ενδιαφέρεται για το μέλλον του τόπου και την ανάταξη της Ελλάδος .

Η νοοτροπία που διακατέχει σήμερα το πολιτικό προσωπικό της Χώρας να αναλάβει την εξουσία και τους υπουργικούς θώκους για να βολευτεί θα πρέπει να εκλείψει .

Η σκέψη να έρθουμε πρώτο κόμμα και να συνεργαστούμε με άλλους για να σχηματίσουμε κυβέρνηση και να γίνουμε πρωθυπουργοί και υπουργοί και να περάσει έτσι η σειρά μας θα πρέπει να διαγραφεί από το μυαλό όλων μας . Διότι με αυτή την τακτική η Ελλάδα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και δεν πρόκειται να σηκώσει ποτέ το περήφανο κεφάλι της “.

Με Εκτίμηση

Μπάμπης Δ Δεληλίγκας

Πρ. Αντινομάρχης Τρικάλων

Και Πρ. Αντιδήμαρχος Τρικκαίων .

[fbcomments]