Σάββατο 28.11.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

«Συναγερμός» για την επίσκεψη Νίκου Παππά

29.05.2017

«Συναγερμός» για την επίσκεψη του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά έχει σημάνει τόσο στον Τοπικό ΣΥΡΙΖΑ όσο και στην αστυνομική διεύθυνση Τρικάλων, αφού οι αντιδράσεις είναι και αυτή τη φορά πιθανές

Ο κ. Παππάς θα φτάσει στα Τρίκαλα μεθαύριο Τετάρτη στις 6 το απόγευμα, όπου θα μεταβεί κατευθείαν στο δημαρχείο Τρικάλων που θα συναντηθεί για θέματα της αρμοδιότητας του με τον κ. Παπαστεργίου, μιας και η ψηφιακή πολιτική, είναι στα… ενδιαφέροντα του δημάρχου.

Στην συνέχεια ο υπουργός θα μεταβεί στο Επιμελητήριο Τρικάλων, όπου θα συναντηθεί με την διοίκηση του Επιμελητηρίου για θέματα ψηφιακής σύγκλισης. Μάλιστα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Βασίλης Γιαγιάκος θα θέσει το θέμα της λειτουργίας της θερμοκοιτίδας ψηφιακής τεχνολογίας στον τρίτο όροφο του Επιμελητηρίου και την αξιοποίηση του από νέους ανθρώπους που θέλουν να έχουν πρόσβαση στις αγορές μέσω διαδικτύου. Επίσης θα τεθούν θέματα που αφορούν στην ψηφιακή τεχνολογία και έχουν να κάνουν με την προώθηση των επιχειρήσεων, αλλά και τον απόδημο Ελληνισμό.

Στις 8 μ.μ. θα μεταβεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ όπου θα έχει συνάντηση με τα μέλη της Ν.Ε. Τρικάλων και στην συνέχεια θα αναχωρήσει για την Καρδίτσα, όπου την Πέμπτη έχει προγραμματισμένη ομιλία στο Παυσίλυπο.

Αντιδράσεις

Παρότι μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει ανακοίνωση κανενός πολιτικού κόμματος ή φορέα για την επίσκεψη του υπουργού, πληροφορίες θέλουν να υπάρξουν συγκεντρώσεις και για το λόγο αυτό αναμένεται να είναι αρκετά ισχυρή η αστυνομική παρουσία, ώστε να μην επαναληφθούν φαινόμενα όπως αυτό με τον Πολάκη στο νοσοκομείο, όπου αναγκάστηκαν να τον βάλλουν από την πίσω πόρτα, χάνοντας έτσι τις εντυπώσεις που ανέμεναν από την επίσκεψή του, τα στελέχη στα Τρίκαλα.