Τρίτη 07.12.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Το πρόγραμμα επίσκεψης της Ελ. Κουντουρά στα Τρίκαλα

24.10.2017

Εν μέσω των αντιδράσεων που ξέσπασαν από τις δηλώσεις της κ. Έλενας Κουντουρά και δεν λένε να καταλαγιάσουν, θα γίνει η επίσκεψη της υπουργού Τουρισμού στα Τρίκαλα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα υπάρξουν οργανωμένες αντιδράσεις από κόμματα ή συλλογικότητες στο νομό, αλλά σίγουρα ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ, θα είναι σε… επιφυλακή.

To Πρόγραμμα επίσκεψης της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά στα Τρίκαλα:

Παρασκευή, 27/10

-9:30-11:00 , επίσκεψη στα Μετέωρα

-11:00-13:30, σύσκεψη στο ξενοδοχείο «Διβάνη» με τους φορείς του Τουρισμού

-16:30, συνάντηση με το Δήμαρχο Τρικάλων  στο Μύλο Ματσόπουλου

-18:00, παρουσία της Υπουργού ως επίσημης  προσκεκλημένης στην εκδήλωση του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Τρικάλων, όπου θα παρουσιαστεί το «Επιχειρησιακό Σχέδιο Τουριστικής Ανάπτυξης Π.Ε. Τρικάλων»

Η ίδια πάντως με σημερινή της ανακοίνωση κάνει λόγω για

παραλήρημα με σεξιστικά και χυδαία σχόλια εναντίον της καταγγέλλει από την αντιπολίτευση.
Ειδικότερα αναφέρει:
«Παρακολουθώ το παραλήρημα των εκπροσώπων της αντιπολίτευσης, που με τη γνωστή τακτική τους να διαστρεβλώνουν την αλήθεια, εκτοξεύουν επιθέσεις με χυδαίους και σεξιστικούς προσωπικούς χαρακτηρισμούς.
 
Οι προσωπικές επιθέσεις δεν είναι ικανές να επισκιάσουν το σημαντικό έργο της κυβέρνησης στο δρόμο προς την ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη για την οριστική έξοδο από την επιτροπεία», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά.