Τρίτη 16.07.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αισιοδοξία στο ΚΙΝΑΛ από την επίσκεψη της Φώφης

05.07.2019

Με διάχυτη την αισιοδοξία για ποσοστό που μπορεί να είναι διψήφιο, υποδέχθηκαν, έστω και για λίγο, οι Τρικαλινοί του ΚΙΝΑΛ στο περίπτερο του κόμματος στην αρχή της Ασκληπιού την πρόεδρό τους κ. Φώφη Γεννηματά.

Η Φώφη Γεννηματά με δηλώσεις από τα Τρίκαλα ζήτησε από τους πολίτες να στηρίξουν το ΚΙΝΑΛ και άσκησε σφοδρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ και στον Κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ τονίζοντας ότι «η λογική επιστρέφει στη χώρα στις 7 Ιουλίου με την ψήφο των πολιτών».

Η Φώφη Γεννηματά ξεκαθάρισε ότι την Κυριακή οι πολίτες με την ψήφο τους ουσιαστικά θα αναθέσουν ρόλους σε κάθε κόμμα και τόνισε για την επόμενη ημέρα των εκλογών και τη στάση που θα κρατήσει το ΚΙΝΑΛ. «Έχουμε χαράξει αυτόνομη πορεία. Δεν κάνουμε συμβιβασμούς. Δεν μπαίνουμε σε κυβέρνηση ως συμπλήρωμα για να βγουν οι αριθμοί. Διεκδικούμε σταθερά την ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών γιατί πιστεύουμε ότι αυτό είναι το συμφέρον της χώρας».

Μετά την επίσκεψή της στο εκλογικό περίπτερο βρέθηκε στο στάδιο των Τρικάλων όπου διεξάγονται αγώνες στίβου και όπου βράβευσε τους διακριθέντες αθλητές…

 

[fbcomments]