Τρίτη 28.03.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Γκρίνια για Μπρατάκο και Γιαγιάκο στον ΣΥΡΙΖΑ

14.02.2023

Γκρίνια στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και σκληρή κριτική στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βασίλη Γιαγιάκο για την κοπή της πίτας του οργάνου όπου τελικά “μετατράπηκε σε μια κυβερνητική φιέστα” όπως λένε, ασκούνε τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και αρκετοί επιχειρηματίες του κεντρώου χώρου.

Η ομιλία του κ. Μπρατάκου που νόμιζε πως βρισκόταν σε κομματικό ακροατήριο, αλλά και αυτή του Κώστα Αγοραστού… προκάλεσαν… εκ των υστέρων και με καθυστέρηση μιας ημέρας τις αντιδράσεις του βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του «Ε.Π.», και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης δυσαρεστήθηκε έντονα σε σημείο μάλιστα που διακριτικά αποχώρησε αμέσως μετά την ομιλία.

Βέβαια στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ η κριτική κυρίως στο πρόσωπο του βουλευτή ήταν έντονη, γιατί δεν αποχώρησε εκείνη την ώρα, ώστε να κάνει διακριτό τόσο στον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργό πως δεν μιλά σε κομματικό ακροατήριο, αλλά και στον κ. Γιαγιακος πως δεν είναι πρόεδρος μόνο των δεξιών επιχειρηματιών. Μάλιστα στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο νομό μιλώντας στον «Ε.Π.» έλεγε πως «μόνον ένας Βαγγέλης Αγγελάκης ξέρει να ξεχωρίζει τους ρόλους του».

[fbcomments]