Κυριακή 27.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τριπλός και φέτος ο εορτασμός του Πολυτεχνείο στα Τρίκαλα

16.11.2016

Τριπλός θα είναι και φέτος στα Τρίκαλα ο εορτασμός της επετείου του Πολυτεχνείου, με τον δήμο Τρικκαίων να κάνει την αρχή με μαθητές από σχολεία της πόλης, που κλήθηκαν από τον Δήμο, σε συνεργασία με τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, και θα παρουσιάσουν ένα μικρής διάρκειας καλλιτεχνικό αφιέρωμα στην εξέγερση του 1973 ενάντια στη χούντα.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι στην ομώνυμη (κεντρική) πλατεία Ηρώων πολυτεχνείου, με τις καταθέσεις στεφάνων. Ομως ο – μουσικός – λόγος δίνεται και πάλι στους νέους της πόλης, για να εκφραστούν και να εκφράσουν για τη σημαντική αυτή ημέρα μνήμης.
Υπενθυμίζεται ότι, εάν κάποιος φορέας επιθυμεί να καταθέσει στεφάνι, μπορεί να επικοινωνεί με το τηλέφωνο 2431351207, στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου.

Επιτροπή Ειρήνης – ΠΑΜΕ

Η Επιτροπή Ειρήνης και το ΠΑΜΕ με κοινή ανακοίνωσή τους καλούν το λαό των Τρικάλων να συμμετέχει στη συγκέντρωση για την 43η επέτειο του Πολυτεχνείου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17.11.2016, ώρα 6.00 μ.μ. στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (κεντρική). Η διοργάνωση της συγκέντρωσης αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή εκπροσώπων εργατικών συνδικάτων, συλλόγων αυτοαπασχολούμενων καθώς και επιτροπών αγώνα και φορέων του μαζικού λαϊκού κινήματος.

ΛΕΣΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Σε συγκέντρωση και πορεία για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, την Πέμπτη 17.11. στις 6:30 μ.μ. στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, καλεί και η Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού.