Κυριακή 24.01.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Έσπειραν άνεμους και θερίζουν θύελλες….

26.03.2019

Του Χρήστου Κοντού

Πέντε άτομα ήταν όλα κι όλα του ΑΚΕΠ που επιχείρησαν να παρελάσουν με πανό που διαμαρτυρόταν για την συμφωνία των Πρεσπών. «ΟΙ Πρέσπες είναι προδοσία» έγραφε το πανό και έπεσε πάνω τους «μισή» διμοιρία των… ΜΑΤ… Όλα αυτά στα Τρίκαλα, στα Τρίκαλα όπου πριν μερικά χρόνια επί Σαμαρά, οι παρελάσεις γινόταν με κάγκελα και πρώτοι απ΄ όλους άνοιγαν τις παρελάσεις οι σημερινοί κυβερνώντες του ΣΥΡΙΖΑ… Το σκηνικό ίδιο με χθες… μόνο που αυτοί εδώ (ωιμέ) θέλουν να λέγονται αριστερά….

Οι αποδοκιμασίες κατά κυβερνητικών στελεχών με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών, λαμβάνουν πλέον εκρηκτικές διαστάσεις.

Για τον εορτασμό της εθνικής επετείου, επιστρατεύτηκαν πάνω από 2.500 αστυνομικοί λες και πρόκειται για το Πολυτεχνείο, και η κατάσταση με τις αντιδράσεις πολιτών λαμβάνει εκρηκτικές διαστάσεις.

Τα γιουχαϊσματα κατά του Γιώργου Βαρεμένου στην μακρινή Μελβούρνη, που τον οδήγησαν στην αποχώρηση από την εκδήλωση, δείχνουν ότι η κυβέρνηση συνολικά έχει πρόβλημα με το «Μακεδονικό» κάτι που φάνηκε και χθες στην Κατερίνη. Και φυσικά οι αντιδράσεις των… αγανακτισμένων (μήπως την ξεχάσατε τη λέξη), πολιτών δεν έχουν να κάνουν μόνο με το Σκοπιανό και την εν κρυπτώ συμφωνία των Πρεσπών, αλλά με την συνολική οικονομική κατάσταση που οδηγεί όλο και περισσότερο κόσμο στο χρέος.

Μήπως ξεχάσατε τι έγινε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη; Πρώτα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν που έδειξαν το δρόμο όλων αυτών των αντιδράσεων και αντί κύριοι της κυβέρνησης ακόμη και τώρα να ζητήσετε ένα μεγάλο συγνώμη από τον Ελληνικό λαό που οδηγείτε σ’ επικίνδυνους ατραπούς τη Δημοκρατία, έχοντας απεμπολήσει το όραμα της αριστεράς, μιλάτε για προληπτικές συλλήψεις, που ούτε στις μαύρες εποχές δεν θα μπορούσαν να διανοηθούν οι τότε κυβερνώντες…