Τετάρτη 23.06.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Καταγγελία σοκ των γιατρών – Μπάχαλο με τα εμβόλια!

14.01.2021

Μπάχαλο επικρατεί στο σύστημα που  αφορά τον προγραμματισμό των εμβολιασμών για την πανδημία για τους πολίτες άνω των 85 ετών και στο νομό Τρικάλων, αναδεικνύοντας την προχειρότητα και τον μικρό αριθμό εμβολιαστικών κέντρων.

Μάλιστα οι γιατροί του νοσοκομείου Τρικάλων προτείνουν την επίταξη των ιδιωτών γιατρών για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Τι καταγγέλλουν οι γιατροί του νοσοκομείου

Όλα κατά τα λεγόμενα τους ήταν έτοιμα από καιρό……1018 στον αριθμό.                              Στις επίμονες μάλιστα ερωτήσεις  δημοσιογράφων για το πώς θα λυθεί το ζήτημα συντήρησης των εμβολίων η απάντηση ήταν πως θα υπάρξει προμήθεια καταψύκτη                     για κάθε ένα από αυτά.

Στις δε ερωτήσεις  περί καταγγελιών για έλλειψη προσωπικού,ιατρών,εργαστηρίου,καθαριότητας.φύλαξης,τραυματιοφορέων  όλα ήταν               fake  news των Σωματείων και της ΟΕΝΓΕ.

Και  ξαφνικά εκεί που όλα πήγαιναν ρολόι, και το σύστημα ήταν σε πολεμική ετοιμότητα τα 1018 έγιναν144.Στο νομό μας τελικά 2(από 10)Μέσα σε αυτά μάλιστα το Γ.Ν.Τ!!!!!μιας και περισσεύει  εκεί το προσωπικό. Τελικά τι έγινε θα μας πει κάποιος; Δεν ήρθαν οι καταψύκτες; Δεν ήρθαν εμβόλια; ή έχουμε την πρώτη (επιτέλους) ομολογία υποστελέχωσης του ΕΣΥ και άρα ομολογία του κράτους πως δεν μπορεί να Ανταποκριθεί;

Αλήθεια ξέρει κανείς από εσάς με ποιον τρόπο και πότε θα εμβολιαστεί ο 85χρονος από την Παναγία Καλαμπάκας του οποίου τα παιδιά βρίσκονται στην Αθήνα σε περίοδο απαγόρευσης  μετακίνησης και με περιορισμένα δρομολόγια ή ακόμα χειρότερα πως θα εμβολιαστεί  ο κάτοικος  ή με κινητικά προβλήματα γέροντας από τη   Χρυσομηλιά, το Γερακάρι, την Αγριελιά το Διάσελο;                                                                                                              Δηλαδή με λίγα λόγια  πως θα εμβολιαστούν οι παππούδες μας; Ξέρουμε μάλλον θα αργήσουν  .Και θα αργήσουν όχι γιατί κάποιοι παπαγάλοι(μαζί με χρήσιμους ηλίθιους ακόμη και κάμποσους υγειονομικούς) ήδη προσπαθούν να  θολώσουν τα νερά προβάλλοντας ως επιχείρημα για την αποτυχία σας την δήθεν επιστημονική αδυναμία των συναδέλφων της Π.Φ.Υ να αντιμετωπίσουν πιθανές παρενέργειες. Όχι, όχι. Οι συνάδελφοι της Π.Φ.Υ σώζουν 10αδες ζωές καθημερινά και στα ορεινά και στα νησιά και παντού.                                                        Εκεί που δεν υπάρχει νοσοκομείο και πολλές φορές βάρδια ΕΚΑΒ, χωρίς κανένα μέσο αλλά με μόνο όπλο το στηθοσκόπειό  τους και  λιγοστά φάρμακα.
Είναι εκεί δίπλα στον πληθυσμό των απομακρυσμένων περιοχών καθημερινά για όλα τα προβλήματα τους είτε οξέα είτε χρόνια.

Οι ένοχοι είστε εσείς  και οι προκατοχοί σας που λογαριάζετε τις ανάγκες μας σαν κόστος που πρέπει να ορθολογιστεί. Ενοχοι για το συνεχιζόμενο έγκλημα της υποστελέχωσης και της υποχρηματοδότησης.
Εσείς και μόνο εσείς.

Υ.Γ Μήπως ήρθε η ώρα επίταξης του ιδιωτικού τομέα έστω για τους εμβολιασμούς;

Ομόφωνα Δ.Σ  Ε.Ι.ΚΥΝΤ