Τρίτη 06.12.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αντιδράσεις για την ελεγχόμενη στάθμευση στα Τρίκαλα

09.06.2022
Εστω και εκ των… υστέρων, φαίνεται πως ξυπνά η αντιπολίτευση του δήμου και παίρνει θέση σε σημαντικά ζητήματα της πόλης… έστω και μέσω του facebook ο επικεφαλής Κώστας Κρεμμύδας, με ανάρτηση του διαφωνεί με το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης.
“H ενεργειακή μου φτώχεια και το παρκάρισμα στα Τρίκαλα
Πυροτέχνημα από τον κ. Παπαστεργίου η χρησιμοποίηση των κερδών από την ελεγχόμενη στάθμευση για τη στήριξη των ευάλωτων νοικοκυριών . Χρυσώνει το χάπι της είσπραξης .
Υπεύθυνη για το ότι έχουν καταστεί ευάλωτα τα νοικοκυριά , και ποιο νοικοκυριό δεν είναι, είναι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στην οποία ανήκει και στηρίζει ο κ. Δήμαρχος ,που με την νεοφιλελεύθερη πολιτική της δημιούργησε την οικονομία των 2,4 ευρώ /λιτρο βενζίνης ,που ανέχτηκε τα υπερκέρδη των παρόχων ενέργειας μέσω της ρήτρας αναπροσαρμογής , που έχει ανεξέλεγκτο τον πληθωρισμό στο 12% και που επιτρέπει τις ανακοινώσεις στο ελληνικό λαό για την αποστολή όπλων από εκπροσώπους άλλων χωρών.
Και για να μη ξεφύγουμε από το θέμα , την ελεγχόμενη στάθμευση την εφαρμόζεις αν πιστεύεις ότι θα σου λύσει το κυκλοφοριακό πρόβλημα και το πρόβλημα της στάθμευσης, αυτό είναι συζητήσιμο , και όχι για να εισπράξεις ανεξάρτητα πως θα χρησιμοποιήσεις τα κέρδη σου ως Δήμος. Και στην συζήτηση του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν ήταν επιχείρημα η διαχείριση των κερδών.
Δεν πιστεύω ότι οποιαδήποτε έλεγχος 500-600 θέσεων στάθμευσης θα λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα .Σε δε συνδυασμό με τα έργα των αναπλάσεων θα δημιουργήσει εντονότερα προβλήματα”.