Κυριακή 03.12.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κυριαρχία Παρθένη και μεγάλη ήττα Δριτσέλη – Νταούλα

16.05.2022

«Ανατροπές» στα μέχρι τώρα δεδομένα των ισορροπιών στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, όπου το μπλοκ Παρθένη, κέρδισε κατά κράτος αυτό της πρώην βουλευτού Παναγιώτας Δριτσέλη στο νομό Τρικάλων, όπου ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου όχι μόνο βγήκε πρώτος… αλλά μαζί του τρίτος ήταν σε απόσταση αναπνοής από την Δριτσέλη ο δικός του άνθρωπος Σάκης Ξάφος.

Μάλιστα το alter ego της βουλευτού και του πεθερού της Γιάννη Σίμου και γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ βγήκε προτελευταίος… εγείροντας μάλιστα για κάποιους ζητήματα, πως θα πάει έτσι τώρα το κόμμα στις εκλογές.

Τον Δημήτρη Παρθένη φαίνεται πως στήριξε ο Γιαννάκης Χάιδος που είναι και κουμπάρος του Ξάφου, ενώ πολλά ακούγονται και για την στάση του Σάκη Παπαδόπουλου, παρότι με τον πρώην διοικητή του νοσοκομείου από κολλητοί στο παρελθόν αντάλλαξαν βαριές κουβέντες. Ερωτηματικό όμως είναι και η θέση του πρώην βουλευτού Χρήστου Σιμορέλη… αφού αν βγάλει έναν βουλευτή ο ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα, σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελε την Δριτσέλη στα πόδια του και όλον τον μηχανισμό της.

Τι εννοούν οι ποιητές στην Καλαμπάκα;

Μια ανακοίνωση… τουλάχιστον διφορούμενη που δεν αποκλείεται να στρέφει και εσωκομματικά τα μέλη, έβγαλε η Ο.Μ. Καλαμπάκας, που είναι στα μαχαίρια προ πολλού με την πρώην βουλευτίνα.

«ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ!

Κάποιοι διαλέγουν.

Και προτιμούν εκείνους που δείχνουν έναν  άλλο δρόμο.

Τον δρόμο της ΕΥΘΥΝΗΣ,  τον δρόμο της ΡΗΞΗΣ και της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.

Καλωσορίζουμε τους νέους συντρόφους μας, τους ευχαριστούμε που εμπιστεύτηκαν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Που έδειξαν ότι υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ και είναι μέρος της. Τους αγκαλιάζουμε όλους. Και αυτούς που ψήφισαν χθες και αυτούς που θα ψηφίσουν αύριο. Τους περιμένουμε.

Είμαστε όλοι εδώ ΜΑΖΙ.

Για να διώξουμε αυτούς που σκοτώνουν το μυαλό μας, τα όνειρά μας και τα όνειρα των παιδιών μας. Να τους δείξουμε ότι δεν μπορούν να μας περιφρονούν. Να κλείσουμε τον (σύντομο) κύκλο τους και να πάμε παρακάτω.

Ναι, σήμερα είναι μια πολύ όμορφη μέρα!»

Οι σταυροί στα Τρίκαλα

Δημήτρης Παρθένης 210

Παναγιώτα Δριτσέλη 198

Σάκης Ξάφος 194

Ορέστης Σιώχος 148

Ουρανία Παπαζεύκου 130

Σταύρος Νταούλας 125

 

[fbcomments]