Κυριακή 02.10.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Η απήχηση της Νικολέτας!

15.05.2019 /

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει τις επαφές της με συνδημότες η Νικολέτα Μπρουζούκη. Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του Δημήτρη Παπαστεργίου, μπήκε για μία ακόμη φορά δυναμικά μπροστά, όπως έχει μάθει όλα τα χρόνια της ενασχόλησής της με τα κοινά, ενημερώνοντας τους συμπολίτες της για την επόμενη μέρα του Δήμου Τρικκαίων και τις θέσεις του συνδυασμού, αλλά και καταγράφοντας προβλήματα και απόψεις.

Άλλωστε, είναι από τους ανθρώπους, όπως έχει η ίδια τονίσει πολλές φορές, που και την επόμενη μέρα των εκλογών, θέλει να κοιτά τους συμπολίτες της στα μάτια. Μία γυναίκα με θετικό κοινωνικό πρόσημο, που ταυτόχρονα με την οικογένειά της έχει αποδείξει τις ικανότητές της, τόσο σε επίπεδο αυτοδιοίκησης, όσο και σε επαγγελματικό.

Μέσα από ξεκάθαρες και ανεξάρτητες τοποθετήσεις, δείχνει πως το επίπεδο στην αυτοδιοικητική ζωή του τόπου μπορεί και αξίζει να βρίσκεται παραπάνω, με ειλικρίνεια απέναντι στο δημότη και με λογική συγκλίσεων και διαλόγου.

Μόνο τυχαία λοιπόν, δεν είναι η απήχηση που έχει στους ανθρώπους που την συναντούν. Σε μία πορεία, όπου δεν υπάρχουν μόνο ψηφοφόροι, αλλά συνοδοιπόροι συμπολίτες, με στόχο μία καλύτερη πόλη. Τέτοιους ανθρώπους σίγουρα τους θέλουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο.