Δευτέρα 06.02.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ολοι οι υποψήφιοι για τη νέα Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα

06.05.2022

Στις κάλπες θα βρεθούν την Κυριακή τα μέλη του ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Επιτροπής.

Στα Τρίκαλα οι υποψήφιοι είναι οι:

1 ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ
2 ΒΑΒΥΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
3 ΒΑΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
4 ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
5 ΓΚΕΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
6 ΓΚΕΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
7 ΓΚΙΖΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
8 ΖΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
9 ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
10 ΚΑΡΑΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
11 ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
12 ΚΟΘΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
13 ΛΙΤΣΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
14 ΜΠΑΡΟΥΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
15 ΜΠΟΥΛΟΓΕΩΡΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
16 ΝΤΑΡΑΡΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
17 ΠΟΥΛΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
18 ΤΡΙΓΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
19 ΤΡΙΜΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
20 ΧΑΧΑΜΗΣ ΘΩΜΑΣ

Επίσης την Κυριακή 8 Μαΐου στη διάρκεια εσωκομματικής ψηφοφορίας για την ανάδειξη συνέδρων, στο ΚΙΝΑΛ θα ψηφιστεί και η νέα ονομασία του κόμματος, με κύριο συστατικό τον όρο «ΠΑΣΟΚ».

Ειδικότερα, έγινε γνωστή η τελική κατανομή, κατά περιφέρεια, δήμο, στο εξωτερικό σε συνδικαλιστικούς και μαζικούς χώρους, των συνέδρων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Πρόκειται να εκλεγούν την επόμενη Κυριακή στην εσωκομματική ψηφοφορία, παράλληλα με την ανάδειξη των Τοπικών και Νομαρχιακών Επιτροπών.

Όσοι προσέλθουν θα κληθούν να επιλέξουν την ονομασία του κόμματος όπου ανάμεσα στις προτάσεις είναι “ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής” και “ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Παράταξη”, ενώ δεν αποκλείονται να προκύψουν και άλλες καθώς και το σήμα που θα κυριαρχεί θα είναι ο γνωστός ήλιος.

Το σύνολο των συνέδρων που θα εκλεγούν ανέρχεται σε 4602 , οι οποίοι θα κληθούν το τριήμερο 20-22 Μαΐου, όπως έχει ήδη αποφασιστεί, να εκλέξουν τη νέα Κεντρική Επιτροπή και τα κεντρικά όργανα του. Στο τελικό σώμα του συνεδρίου θα προσκληθούν ακόμη αριστήνδην μέλη καθώς και προσωπικότητες του ευρύτερου χώρου.

Εκτός της Κ.Ε και των Κεντρικών Οργάνων του κόμματος, οι συμμετέχοντες στο Συνέδριο πρόκειται να επικυρώσουν πολιτικό κείμενο Θέσεων στο οποίο θα προσδιορίζεται οι ιδεολογικές και πολιτικές αρχές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καθώς και οι βασικές προγραμματικές του κατευθύνσεις. Βάση αυτών θα εκπονηθεί το εξειδικευμένο εκλογικό πρόγραμμα του κόμματος τους επόμενους μήνες, στη πορεία προς τις εκλογές. Το κείμενο αναμένεται να αναρτηθεί στη ηλεκτρονική βάση διαλόγου του κόμματος, «Ψηφιακή Κοινωνία», τις επόμενες μέρες.

[fbcomments]