Κυριακή 20.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Στις κάλπες αύριο δάσκαλοι και καθηγητές – Ολοι οι υποψήφιοι

01.11.2016

Με τα προβλήματα στη δημόσια εκπαίδευση να οξύνονται συνεχώς, οι Τρικαλινοί εκπαιδευτικοί θα προσέλθουν στις κάλπες, αύριο Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, προκειμένου να εκλέξουν τα αιρετά μέλη του ΠΥΣΠΕ και του ΠΥΣΔΕ στο ν. Τρικάλων.

Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την ημέρα αυτή, ώστε να διευκολυνθούν οι εκπαιδευτικοί στην όλη διαδικασία.

Για την ανάδειξη αιρετών μελών στο ΠΥΣΠΕ θα στηθούν κάλπες σε τέσσερα εκλογικά κέντρα στο 1ο, 10ο, στο 33ο και στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας, ενώ για το ΠΥΣΔΕ κάλπες θα στηθούν στο 4ο Γυμνάσιο Τρικάλων.

Οι υποψήφιοι του ΠΥΣΠΕ

Τέσσερις παρατάξεις διεκδικούν την ψήφο των νηπιαγωγών και των δασκάλων η «Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση (Παρεμβάσεις – Κινήσεις – Συσπειρώσεις Π.Ε», η «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών», η «Δημοκρατική Συνεργασία – Ανεξάρτητες Κινήσεις Εκπαιδευτικών Π.Ε. Τρικάλων ΔΗ.ΣΥ. – Α.Κ.Ε.» και η «Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε. Τρικάλων Ε.Κ.Ε.».

Συγκεκριμένα, υποψήφιοι με το συνδυασμό «Ανεξάρτητη Ρι ζοσπαστική Παρέμβαση (Πα- ρεμβάσεις – Κινήσεις – Συσπειρώσεις Π.Ε» είναι οι Γούλας Χρήστος, Ευαγγέλου Στεργιανώ, Ζώης Βασίλειος, Νιανιά Αικατερίνη, Παλάτου Φανή, Τζαβέλλα- Βασιλείου Ευαγγελία και Χύτας Δημήτριος.

Με το συνδυασμό «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών» είναι υποψήφιοι οι Βαρδούλη Γεωργία (Τζωρτζάνα), Καΐκης Γεώργιος, Καλλαντζής Άγγελος, Λιάκας Γεώργιος, Παπασπύρου Δημήτριος, Πισκόια Φανή, Χασιώτη Ευγενία (Τζένη) και Χασιώτη Μαρία, ενώ από το συνδυασμό «Δ.Α.Κ.Ε./ Π.Ε. – Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων είναι οι Κάκιας Αθανάσιος, Μπουρνάκα Παναγιώτα, Μπούτας Κωνσταντίνος, Μπριάζας Αντώνιος, Ντίνος Γεώργιος, Πέτρου Κων σταντίνος, Πολύμερος Κωνσταντίνος, Σκούτα Νικολέτα και Τρικάλης Χρήστος Φώτιος .

Με το συνδυασμό «Δημοκρατική Συνεργασία – Ανεξάρτητες Κινήσεις Εκπαιδευτικών Π.Ε. Τρι- κάλων ΔΗ.ΣΥ. – Α.Κ.Ε.» υποψήφιοι είναι οι Γαβρίτσας Κωνσταντίνος, Καλύβα Δήμητρα, Λαρίσης Δημήτριος, Μπαρμπάτσης Δημήτριος, Νικολαΐδου Αικατερίνη (Κάτια), Πουρνάρα Ελένη και Τσιούμας Ιωάννης και με το συνδυασμό «Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε. Τρικάλων Ε.Κ.Ε.» είναι οι Γκαμπράνας Αθανάσιος, Γκότζιας Ιωάννης, Γρούτσος Δημήτριος, Δημητρίου Παναγιώτης, Ζαμπραΐλας Αλέξανδρος, Κοκόρας Ιωάννης, Κοντοβουνήσιος Αθανάσιος, Μπάρδας Αλέξανδρος, Παπούλιας Μηνάς, Τραγάνης Ιωάννης και Χριστόπουλος Κωνσταντίνος.

Οι υποψήφιοι του ΠΥΣΔΕ

Τέσσερις παρατάξεις  διεκδικούν την ψήφο των καθηγητών για το ΠΥΣΠΕ η Δ.Α.Κ.Ε Δ.Ε, η «Αγωνιστική Συσπείρωση», η «Κίνηση Συνεργαζόμενων Εκ- παιδευτικών (ΠΑΣΚ- ΠΕΚ-ΣΟ- ΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΚΕΝΤΡΟ- ΔΗΜΑΡ)» και με η «Πρωτοβουλία Καθηγητών».

Συγκεκριμένα, υποψήφιοι με τη Δ.Α.Κ.Ε Δ.Ε είναι οι Ζελενίτσας Ιωάννης, Θεοχάρης Δημήτριος, Κίτος Ευάγγελος, Πασχάλης Νικόλας  και Ροκκάς Θωμάς.

Με την «Αγωνιστική Συσπείρωση» είναι υποψήφιοι οι Κανταρτζή Αγορή, Κουτελίδα Άννα, Κωστούλα Μαρία, Μούτος Θεόδωρος, Μπαμπανάρας Γεώργιος, Πατριώτη Σοφία, Πολύζος Βασίλειος, Τρίτου Γεωργία (Γιούλα), Τσιοτινού Αθανασία και Τσούβα Κωνσταντίνα.

Με την «Ανεξάρτητη Κίνηση Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών (ΠΑΣΚ-ΠΕΚ-ΣΟΣΙΑΛΔΗ- ΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΚΕΝΤΡΟ-ΔΗ- ΜΑΡ)» υποψήφιοι είναι οι Καρνέζης Αθανάσιος, Μπουλογεώργος Στέφανος  και Ρούβαλης Σωτήριος, ενώ με την «Πρωτοβουλία Καθηγητών» είναι οι Κοπάνου Ευαγγελία, Μαγκούφη Βασιλική, Παπαζεύκου Ουρανία και Παππάς Βασίλειος.

Ευαγγελία Κάκια