Δευτέρα 17.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Επισκέψεις Επισκέψεις Βλαχογιάννη σε σχολεία και στην αγορά της Πύλης

11.09.2015

Κοντά σε εκπαιδευτικούς και μαθητές βρέθηκε την Παρασκευή 11-09-2015 κατά την τελετή έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ και πρώην Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης κατά την επίσκεψή του με τον Δήμαρχο κ. Μαράβα, σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Πύλη.

Ο κ. Βλαχογιάννης ευχήθηκε σε όλους μια καλή και παραγωγική σχολική χρονιά σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς παρά τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν ήδη στα σχολεία όλης της χώρας από τον κακό σχεδιασμό κυβέρνησης και Υπουργείου Παιδείας.

Στην Πύλη

Στη λαϊκή αγορά της Πύλης και σε καταστήματα της περιοχής περιόδευσε την Παρασκευή 11-09-2015 ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ και πρώην Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης με τον Δήμαρχο κ. Μαράβα. Συνομίλησε με πολίτες, παραγωγούς και καταστηματάρχες και διαπίστωσε την σημαντική μείωση του τζίρου των καταστημάτων από την αβεβαιότητα των πολιτών για το μέλλον της χώρας.

Διαπίστωσε ωστόσο και την αλλαγή του κλίματος υπέρ της Νέας Δημοκρατίας με τον κ. Βλαχογιάννη να τονίζει στις συζητήσεις του ότι η Ν.Δ θα κληθεί και πάλι σε μια δύσκολη περίοδο να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο στο οποίο την έχει οδηγήσει η καταστροφική όπως αποδυκνείεται διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Υπογράμμισε δε, ότι είπαν ψέμματα στον ελληνικό λαό τάζοντας τα πάντα μόνο και μόνο για να ανέλθουν στην εξουσία και μόλις 7 μήνες από την ανάληψη της εξουσίας παραιτούνται και οδηγούν τη χώρα και τους πολίτες σε νέες εκλογές και περιπέτειες.