Τετάρτη 15.07.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

«Δεν αρκεί μόνο να ζήσει μία πρώην ασθενής, πρέπει να ζήσει και καλά»

24.10.2018 /

«Θέλω ζωή και μετά τη μαστεκτομή» ήταν το θέμα μιας ιδιαίτερης και ευαίσθητης εκδήλωσης που διοργανώθηκε χθες το βράδυ από το παράρτημα του «ΘΕΛΩ» στα Τρίκαλα.

Η εκδήλωση, που έλαβε χώρα στη μπυραρία «BEERaBAR», αφορούσε την αποκατάσταση της θηλής με μικροχρωματισμό, μετά από καρκίνο μαστού.

Μίλησαν η πρόεδρος του «ΘΕΛΩ» Κορίνα Λιούτα, η πλαστικός χειρουργός MD με εξειδίκευση στην χειρουργική μαστού Φανή Κατράνα και ο γιατρός ειδικευόμενος πλαστικής χειρουργικής, πρόεδρος της Cosmedic Tattoo Νίκος Δημήτρουλας που αναφέρθηκαν τόσο στην ασθένεια, όσο και στο τελικό στάδιο της αποκατάστασης του μαστού με ιατρικό τατουάζ θηλής, υπογραμμίζοντας πως «δεν αρκεί μόνο να ζήσει μία πρώην ασθενής, πρέπει να ζήσει και καλά».

Όπως τονίστηκε «το ιατρικό τατουάζ αποτελεί ένα πραγματικό στοίχημα για την ομάδα της Cosmedic, μιας και στόχος τους είναι να κάνουν τη μέθοδο ευρύτερα γνωστή στη χώρα μας. Πρόκειται για επαναχρωματισμό της θηλής και της άλω, μετά από χειρουργείο μαστεκτομής και αποκατάστασης σε γυναίκες που αντιμετώπισαν τον καρκίνο του μαστού.

Ο χρόνος που απαιτείται για την εφαρμογή είναι πολύ σύντομος και τη διαδικασία θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε χωρίς πόνο. Το αποτέλεσμα κάνει τη γυναίκα που πραγματοποιεί τη εφαρμογή να νιώθει και πάλι ολόκληρη και τις χαρίζει ξανά ένα χαμόγελο. Αυτό το χαμόγελο θέλουμε να είναι και η δικιά μας πληρωμή».

Επίσης υπογραμμίστηκε ότι πρόκειται για μια μεγάλη προσπάθεια που ξεκινά η Cosmedic με στόχο, κάθε γυναίκα που έζησε την περιπέτεια του καρκίνου του μαστού και βγήκε νικήτρια, να ξανανιώσει ολόκληρη και ικανοποιημένη με την εμφάνισή της.