Παρασκευή 25.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Χορός & Χρόνος… “επί σκηνής”

20.06.2018 /

Η σχολή χορού “επί σκηνής” παρουσιάζει την ετήσια χορευτική της παράσταση με τίτλο: .. Χορός & Χρόνος ..

«Την μέρα που ανακαλύφθηκε ο χρόνος οι άνθρωποι κούρδισαν τα ρολόγια κι άρχισαν να τον κυνηγούν» (Κλείτος Κύρου «Χρονοκύκλωμα»)

“Αλλάζουν οι εποχές, ο χρόνος δεν σταματά ποτέ..

Μια στιγμή είναι ο χρόνος. Μια στιγμή που ζεις με όλες σου τις αισθήσεις. Πάρε μια βαθιά ανάσα και στάσου ακίνητος να τον ακούσεις

.. τικ-τακ, τικ-τακ..

Κλείσε τα μάτια να γευτείς. Άπλωσε το χέρι σου και νιώσε.

Μη βιάζεσαι και μην αργείς..

Χρόνος υπάρχει πάντα. Αρκεί να μη σταματάς να ζεις..”

Η σχολή χορού «επί σκηνής» της Ντέπυ Ρόζου, ταξιδεύει στο χρόνο εναλλάσσοντας τις τέσσερις εποχές και σας προσκαλεί την Παρασκευή 29 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων να παρακολουθήσετε την καλλιτεχνική τους προσπάθεια να χορέψουν επί σκηνής.. ως την άκρη του ουρανού.

Μία παράσταση, όπου ο χορός συναντά το χρόνο και τυλίγεται το ανθισμένο πέπλο της Άνοιξης, αναζητώντας τον απέραντο χρυσαφένιο ήλιο του Καλοκαιριού. Μπερδεύει στα γρανάζια του τις λευκές νιφάδες και σκορπίζει τα ξερά φύλλα του Φθινοπώρου καθώς βγαίνει για τον απογευματινό του περίπατο.

Συνταιριάζοντας την ποίηση με την μαγεία του χορού, δημιουργούνται μικρές αυτοτελείς χορο-ιστορίες που περιπλέκουν το σήμερα με το χθες ατενίζοντας το μέλλον με ανυπομονησία για το αύριο. Χορευτές κάθε ηλικίας, με διάθεση να εκφράσουν αυτό που νιώθει η ψυχή τους είναι έτοιμοι να αποτυπώσουν στο «χωροχρόνο» το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα “επί σκηνής”.

Ο “χρόνος” μετρά αντίστροφα πια.. &
Ο “χορός” αδημονεί για το χειροκρότημα σας.
Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018
Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων
Ώρα προσέλευσης 20:30, έναρξη: 21:00
Γενική είσοδος 3€

(Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν)

Στοιχεία επικοινωνίας:

Ντέπυ Ρόζου

Σχολή χορού “επί σκηνής”

Υψηλάντου 23, Μανάβικα

2431 10 18 14, 698 36 61 641