Κυριακή 26.01.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αύριο στον Εισαγγελέα ο 52χρονος συζυγοκτόνος – Τι λέει ο πατέρας του

23.05.2018

Αύριο Πέμπτη αναμένεται να απολογηθεί σε Ανακριτή και Εισαγγελέα ο 52χρονος συζυγοκτόνος, ο οποίος, σύμφωνα με τον πατέρα του που μίλησε στην εκπομπή «ΤΑΤΙΑΝΑ live» δολοφόνησε την 45χρονη εν βρασμώ ψυχής.

Στο μεταξύ στον ορισμό κοινωνικής λειτουργού προχώρησε η Εισαγγελία Τρικάλων, για τα δυο ανήλικα παιδιά η οποία καλείται να ερευνήσει το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον και να καταλήξει στο που πρέπει να μείνουν και πώς να μεγαλώσουν πια τα δυο ανήλικα παιδιά της οικογένειας (14 ετών κορίτσι και 3 ετών αγόρι). Σημειώνεται ότι υπάρχει και μια ενήλικη και έγγαμη αδελφή, 21 ετών.

Μάλιστα ο πεθερός της 21χρονης έλεγε στον «Ε.Π.» πως «το σπίτι έκλεισε οριστικά, θα δουμε πλέον τι θα κάνουμε με τα παιδιά».

Στο μεταξύ σύμφωνα με δημοσίευμα στο σάιτ της Τατιάνας «Σε έγκλημα που έγινε εν βρασμώ ψυχής αποδίδει την οικογενειακή τραγωδία ο πατέρας του 52χρονου – Μιλώντας στην εκπομπή «ΤΑΤΙΑΝΑ live» προσπάθησε μάλιστα να… δικαιολογήσει τον γιο του – Είπε ότι η 45χρονη του μίλησε άσχημα και ο γιος του «θόλωσε» – «Ο γιος μου δεν εγκλημάτισε» επιμένει.

Το έγκλημα έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα, μα κυρίως οι μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν το ζευγάρι. Σύμφωνα με αυτές, η 45χρονη μητέρα τριών παιδιών είχε φτάσει πολλές φορές δίπλα στο θάνατο από τα χέρια του συζύγου της. Αυτή τη φορά, δεν στάθηκε τόσο τυχερή όσο τις προηγούμενες…

Μία ημέρα πριν συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει για τον άντρα της, εκείνος την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Ωστόσο, ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη, έδωσε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή, για το τι έφταιξε και έγινε αυτή η οικογενειακή τραγωδία…

«Του είπε άσχημες κουβέντες»

Μιλώντας στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, ο ηλικιωμένος πατέρας του φερόμενου ως δράστη, είπε ότι ο γιος του είναι μετανιωμένος για ό,τι έγινε και πως όλα τα έκανε εν βρασμώ ψυχής… «Ο γιος μου δεν εγκλημάτισε. Του είπε άσχημες κουβέντες (το θύμα) και επάνω στη θλούρα έκανε αυτό που έκανε χωρίς να το θέλει. Δεν είναι εγκληματίας ο γιος μου”.

Γνώριζε και εκείνος ότι η άτυχη γυναίκα ήθελε να χωρίσει. Ο άντρας της όμως όχι… “Όποιος άντρας και να ήταν όταν η γυναίκα σου πει κάτι άσχημο… Θόλωσε το μυαλό του και έκανε αυτό που έκανε… Είναι σε άσχημη κατάσταση. Ακόμη την αγαπάει. Πήγα χθες και τον είδα. Μου είπε: θόλωσε το μυαλό μου, δεν ήξερα τι έκανα”…