Παρασκευή 14.06.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Κυψέλη μάθησης το 6ο Γυμνάσιο Τρικάλων

12.12.2016

Μια κυψέλη μάθησης που «φιλοξενεί» βιβλία για μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς, αναγνώστες-λάτρεις του βιβλίου, ενώ έχει και αναγνωστήριο, όπου δίδεται η ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να διαβάζουν στον ίδιο χώρο και να πραγματοποιούν διάφορες εργασίες, εγκαινιάσθηκε σήμερα στο 6ο Γυμνάσιο Τρικάλων
Τα εγκαίνια έγιναν, παρουσία τοπικών και πολιτικών φορέων, με τον διευθυντή του διδακτηρίου κ. Ιωάννη Μανώλη να κάνει λόγο για ένα στόχο και όραμα εκπαιδευτικό και διδακτικό.
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου στάθηκε στη συμβολή του Δήμου, καθώς μεγάλο μέρος των χρημάτων δόθηκε από τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Τρικκαίων. Τόσο, η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης κα. Ελένη Αναστασοπούλου, όσο και η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κα. Β. Κάκλα συνεχάρησαν όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση του έργου, τονίζοντας, επίσης, τη σημασία της για τους μαθητές.
Σημειωτέον, η βιβλιοθήκη έχει ψηφιοποιηθεί και διαθέτει τη δική της ιστοσελίδα (http://www.6gymtrikala.com), ενώ θα είναι ανοικτή και για τους κατοίκους της Αγίας Μονής (εκτός από τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του σχολείου) και τα απογεύματα του Σαββάτου (4-6 μ.μ.).
Ευαγγελία Κάκια

[fbcomments]