Κυριακή 23.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Εγκαινιάστηκε το νέο σούπερ μάρκετ ΜΙΧΑΗΛ

16.10.2019

Παρουσία πλήθους κόσμου αλλά και σύσσωμης της επιχειρηματικής οικογένειας Μιχαήλ, εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης το νέο κατάστημα στην πόλη μας.

Το νέο σούπερ μάρκετ, το οποίο λειτουργεί επί της οδού Ασκληπιού 32 (εκεί όπου στεγαζόταν για χρόνια η Τράπεζα Πειραιώς) έρχεται να εισαγάγει μια νέα φιλοσοφία shop and go όπου εύκολα και γρήγορα βρίσκεις τα πάντα και σε εξαιρετικές τιμές. Καλύπτει μια μεγάλη και πυκνοκατοικημένη γειτονιά στο κέντρο της πόλης και προσφέρει εξαιρετικά προϊόντα και στηρίζει τοπικούς παραγωγούς.

Η εταιρεία ιδρύθηκε στο Μουζάκι από το Σωτήριο Μιχαήλ το 1979. Η μορφή της ήταν προσωπική εταιρεία και κύρια δραστηριότητά της ήταν τo super market. Μετά από αρκετά χρόνια και αφού στην περιοχή του Μουζακίου η εταιρεία καθιερώθηκε, με μικρά και σταθερά βήματα το 1992 η εταιρεία άλλαξε μορφή έγινε ομόρρυθμη και ξεκίνησε εισαγωγές από χώρες της Ε.Ε. Δημιουργήθηκε ένα μικρό αλλά αξιόπιστο δίκτυο διανομών στην περιοχή της Θεσσαλίας.

Το 2004 και μετά την παρουσία των υιών του ιδιοκτήτη Γιώργου και Θέμη Μιχαήλ η εταιρεία μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 1οχλμ Μουζακίου Καρδίτσας συνολικού εμβαδού 2,000τμ. από τα οποία τα 400τμ είναι ψυκτικοί σύγχρονοι θάλαμοι συντήρησης και κατάψυξης. Από τον Οκτώβριο του 2007, στον ίδιο χώρο δεσπόζει και το στολίδι της περιοχής ένα σύγχρονο super market συνολικού εμβαδού 1,000τμ με τεράστιο πάρκινγκ για τους πελάτες και επισκέπτες της εταιρείας. Σήμερα η εταιρεία έχει πέντε καταστήματα και αυτό που θα ανοίξει στην Ασκληπιού θα είναι το έκτο. Με τη λειτουργία του νέου καταστήματος το σύνολο των εργαζομένων θα ξεπεράσει τα 100 άτομα.