Τετάρτη 03.03.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πιτα και βραβεύσεις των εργαζομένων στον ΕΦΚΑ

01.02.2020

«Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη, υπομονή και ελπίδα»… ευχήθηκαν οι εργαζόμενοι του ΕΦΚΑ Μισθωτών Τρικάλων, που έκοψαν χθες βράδυ την πίτα τους.

Την πίτα που έκοψαν μαζί  Τιμήσαμε για την προσφορά του τον αποχωρήσαντα, λόγο συνταξιοδότησης, Διευθυντή μας Ευάγγελο Γεωργολόπουλο και βραβεύσαμε συναδέλφους για την εισαγωγή των παιδιών τους σε ανώτατες σχολές!!!!

Η πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΦΚΑ Μισθωτών Ν. Τρικάλων κ. Ευαγγελία Καρβούνη, καλωσόρισε τους συναδέρφους και απηύθυνε τις καθιερωμένες ευχές για “Καλή χρονιά με υγεία, αισιοδοξία και ελπίδα”.

Κατά την εκδήλωση, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον απερχόμενο, λόγο συνταξιοδότησής του, συνάδερφο κ. Ευάγγελο Γεωργολόπουλο, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης για τη μαχητική και επιτυχημένη θητεία του ως πρόεδρος του Συλλόγου επί 20 έτη, καθώς και για την επιτυχημένη, εποικοδομητική και δυναμική θητεία του ως Διευθυντής του Υποκαταστήματος επί 9 έτη, φθάνοντας στο βαθμό του Διευθυντή της Περιφερειακής Διεύθυνσης Συντονισμού και Υποστήριξης Θεσσαλίας.

Επίσης, η πρόεδρος του συλλόγου, ευχήθηκε Καλή θητεία στα νέα του καθήκοντα, στον νέο Διευθυντή του Υποκαταστήματος Τρικάλων κ. Αντώνιο Ντιντή.

Βραβεύτηκαν οι συνάδερφοι: Τασιοπούλου Κική, Κωσταρέλλου Αναστασία και Τότης Κων/νος για την εισαγωγή των παιδιών τους στη σχολή, Ιατρικής Πατρών, Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Σερρών, και Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία Ιωαννίνων, αντίστοιχα.

Τυχερή της βραδιάς, η συνάδερφος Κική Ψαρρά.

Ακολούθησε χορός για όλους με τους ήχους λαϊκοδημοτικής ορχήστρας.