Σάββατο 31.10.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πτυχία και προαγωγές για τον τοπικό ΕΕΣ

28.06.2017 /

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Ιουνίου το απόγευμα, στην αίθουσα του Ξενοδοχείου ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ, τελετή απονομής πτυχίων και προαγωγών σε εθελοντές Νοσηλευτικής & Κοινωνικής Πρόνοιας του Τμήματος Τρικάλων Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr Αντώνιος Αυγερινός, ο οποίος και στάθηκε στην συμβολή των εθελοντών σε όλες τις μεγάλες στιγμές της ανθρωπότητας, ενώ εξήρε το έργο του τοπικού τμήματος Τρικάλων. Επίσης, παρευρέθησαν η Τομεάρχης Νοσηλευτικής κα. Π. Φελέκη, ο προϊστάμενος υπηρεσίας εκπαίδευσης περιφερειακών Τμημάτων του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Παναγιώτης Δραγάτης, ο πρωτοσύγκελος της Ι. Μητροπόλεως Τρίκκης κ. Αλέξιος Κανίνας, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Ν. Τρικάλων κ. Βασίλης Αναγνωστόπουλος, η Αντιδήμαρχος Τρικκαίων κα. Ντίνα Δήμα, ο Διοικητής της Σ.Μ.Υ. Τρικάλων κ. Δ. Τσιπίδης, ο Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου κ. Μιχάλης Λάππας, ο Πρόεδρος του Τμήματος Ε.Ε.Σ. Βόλου, κ. Δ. Κουτρούμπας, καθώς και πλήθος κόσμου.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε αποχαιρετιστήρια συνάντηση για τους εθελοντές και φίλους δίπλα από την πισίνα του Ξενοδοχείου, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Ταξίαρχος κ. Δ. Τσιπίδης ευχαρίστησε και επέδωσε τιμητική διάκριση στην Πρόεδρο του Τμήματος κα. Τζένη Λιάγκα με το έμβλημα της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, για την αγαστή συνεργασία, την προσφορά των εθελοντών και τη συμπαράσταση της Διοίκησης, στην εύρυθμη λειτουργία του Ιατρείου του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων-Μεταναστών Τρικάλων.