Τετάρτη 03.03.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Καββαθάς: Την κρίση την πλήρωσαν οι επιχειρήσεις

09.02.2020

Με τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο να μην έχουν… τελειωμό, παρουσία του προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργου Καββαθά πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής η κοπή της πίτας της ΟΕΒΕ.

Ο Γιώργος Καββαθάς που βρέθηκε εν μέσω γνωστών και φίλων, στάθηκε ιδιαίτερα στην εξαιρετική συνεργασία που έχει με τον πρόεδρό της και αντιπρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ Βαγγέλη Αγγελάκη και ευχαρίστησε το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας των Τρικάλων για τη σταθερή και συνεπή του στάση.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καββαθας στάθηκε στην δύσκολη δεκαετία της βαθιάς κρίσης, λέγοντας ότι η κοινωνία και οι επιχειρήσεις πλήρωσαν σκληρά την οικονομική κρίση χωρίς να φταίνε.

Ο κ. Καββαθάς έκανε λόγο για προσδοκίες που γέμισε η νέα Κυβέρνηση αλλά έως σήμερα τα αποτελέσματα είναι ελάχιστα . “Στόχευση για τις ΜμΕ δεν υπάρχει από την κυβέρνηση” ανέφερε ο κ. Καββαθάς .

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΒΕ κ. Βαγγέλης Αγγελάκης υπογράμμισε ότι θα πρέπει να στηριχθούν οι μικρομεσαιοι επιχειρήσεις διότι αποτελούν την ραχοκοκαλιά της οικονομίας .