Δευτέρα 25.05.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Δωρεά ουσίας από τους κυνηγούς στους πυροσβέστες

13.07.2016 /

Εάν κάποιοι γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τον ρόλο και το έργο που επιτελεί η ΕΜΑΚ και οι άντρες του Πυροσβεστικού Σώματος, είναι οι κυνηγοί, που ουκ ολίγες φορές κληθήκαν και να σε συμβάλουν στην ανεύρεση ανθρώπων που έχουν χαθεί στα ορεινά, λόγω της γνώσης της περιοχής από το κυνήγι, αλλά και οι ίδιοι όταν χρειάστηκαν βοήθεια.

Με γνώμονα τα παραπάνω σήμερα το πρωί η Διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων προκειμένου να υποστηρίξει την τοπική Πυροσβεστική Υπηρεσία προσέφερε εξοπλισμό διάσωσης που χρησιμοποιούν τα πληρώματα του Σώματος σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών και συμβάντων.

Φορείο μεταφοράς τραυματία, είδη πρώτων βοηθειών, ειδικά γιλέκα αλλά και νάρθηκες που χρησιμοποιούνται σε τραυματισμούς ατόμων, ήταν μεταξύ των προσφερόμενων υλικών που δώρισε στο Πυροσβεστικό Σώμα ο Κυνηγετικός Σύλλογος, με τη δαπάνη αγορά τους να καλύπτεται εξ’ ολοκλήρου από τις συνδρομές των Τρικαλινών κυνηγών προς τον Σύλλογο. Τον εξοπλισμό διάσωσης παρέλαβε σήμερα το πρωί ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων πύραρχος Γιώργος Παπαπολύκαρπος, παρουσία των μελών της Διοίκησης του Κυνηγετικού Συλλόγου Πέτρου Μηλίτση, Χρήστου Ρουσιαμάνη και Γιώργου Καταραχιά.