Τετάρτη 27.01.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Άνθρωπος της καρδιάς του Χρ. Μιχαλάκη, ο Δ. Παπαστεργίου!!!

04.07.2018

Την αντίδραση του για το σχέδιο των σχολών εξέφρασε ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης, στη Ραδιοφωνική Λέσχη, όπου άνοιξε τα χαρτιά του για τα δικά του πολιτικά σχέδια, αποκλείοντας πλέον οριστικά τον δήμο Τρικκαίων, εκδηλώνοντας μάλιστα την αγάπη του στον δήμαρχο Τρικκαίων:

« Αν γίνουν τροποποιήσεις και παραμείνει ως έχει η θέση του αντιπεριφερειάρχη, θα είμαι ξανά υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης. Αν καταργηθεί η θέση του αντιπεριφερειάρχη, τότε θα μιλήσω και θα πω τι θα κάνω, αφού πρώτα μιλήσω και με τον Κώστα Αγοραστό.

Εμένα με ξέρουν ότι για 17 χρόνια προσπαθώ για το Νομό Τρικάλων και τους πολίτες, ο κόσμος έξω με φωνάζει Χρήστο, ούτε κύριε Μιχαλάκη ούτε Νομάρχη, και το χαίρομαι.

Την περίπτωση του Δήμου Τρικκαίων δεν τη σκέφτομαι καν. Και οι 4 Δήμαρχοι του Νομού είναι κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, εγώ είμαι αναπληρωτής στον τομέα της Αυτοδιοίκησης, και δεν θα μπορούσα ποτέ να κατέβω με αντάρτικο ψηφοδέλτιο.

Οι φήμες για ψυχρές σχέσεις με τον Δημήτρη Παπαστεργίου δεν έχουν καμία βάση. Φυσικά και είμαστε αγαπημένοι, ο κ. Παπαστεργίου συνεχίζει τον αγώνα για να ολοκληρώσει το έργο του και εγώ θα είμαι δίπλα του να τον στηρίξω να πετύχει τη δεύτερη θητεία του».