Δευτέρα 10.05.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ανεμογεννήτριες: Τελικά έκαναν μια… επιτροπή – Επική ντρίμπλα Παπαστεργίου

08.07.2020

 

Κι αφού το τέντωσαν στη συζήτηση μέχρι τις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα, αποφάσισαν να κάνουν μια επιτροπή να το… ξανακουβεντιάσουν….

Ο λόγος για το ψήφισμα κατά των ανεμογεννητριών στον Ασπροπόταμο που έφερε στο δημοτικό συμβούλιο χθες η παράταξη «Μαζί για τα Τρίκαλα» και που τελικά με επική ντρίμπλα (ούτε ο Μέσι) ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου, ζήτησε να προστεθεί στο ψήφισμα και το φράγμα της Μεσοχώρας, αλλά και να ανοίξει συνολικά των θέμα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, αφού ο ίδιος τάσσεται ανοιχτά υπέρ των ανεμογεννητριών και στον Ασπροπόταμο… αλλά σε μικρότερο αριθμό και σε επιλεγμένες τοποθεσίες.

Η αντιπολίτευση εμβρόντητη σύρθηκε πίσω από τα νέα δεδομένα και αφού πριν αναγκάστηκε να ακολουθήσει την παρελκυστική τακτική του δημάρχου να ξεκινήσει η συζήτηση σχεδόν κοντά στα μεσάνυχτα όπου οι περισσότεροι συγκεντρωμένοι… έφυγαν λόγω του περασμένου της ώρας…. (δείτε εδώ)

Πλέον κατέστει σίγουρο πως ο κ. Παπαστεργίου είναι η φωνή της κυβέρνησης και η Τ.Α. γι’ αυτόν δεν είναι απλά ένα όχημα που πολιτικά και… επιχειρηματικα (γιατί είναι πολλά τα λεφτά των ανεμογεννητριών από τους Γερμανούς, ίσως έχει εξήγηση και η αναφορά της Μέρκελ), θα το πάνε παρακάτω.

Η συζήτηση για τα αιολικά ξεκινά από το 2:38:37 – 5:04:47

Η εισήγηση του δημάρχου από 4:36:53 – 4:41:53