Δευτέρα 16.12.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Δ. Χατζηγάκης: Εκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για τα χιόνια

13.01.2017

Ισως τα ΜΜΕ που άσκησαν κριτική να ήταν «κακά» να χαρακτηρίζονται από εμπάθεια και να έσταζαν χολή όπως ο ίδιος ο δήμαρχος ανέβασε στο facebook, όμως δεν μπορεί να ισχυριστεί το ίδιο και για την εκλεγμένη από το λαό σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου, που πλέον έχει βγει στα κάγκελα μην μπορώντας και η ίδια να αντέξει την κριτική των πολιτών για συγκάλυψη στην ανικανότητα καθαρισμού της πόλης από την δημοτική αρχή.

Μετά την παρέμβαση της «Λαϊκής Ενότητας» χθες, σήμερα το πρωί ο Γιώργος Μητσιούλης μέσω του «Ζυγού», άσκησε σκληρή κριτική χαρακτηρίζοντας απίστευτο το φαινόμενο να θες αλυσίδες στο κέντρο της πόλης, ενώ ο Δημήτρης Χατζηγάκης ζητάει την έκτακτη σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου.

Πιο συγκεκριμένα Κατατέθηκε από τον Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλαγή πορείας» Δημήτρη Χατζηγάκη, γραπτό αίτημα στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων Μιχάλη Μπάρδα, για έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων.
Στο αίτημα, ο κ. Χατζηγάκης αναφέρει πως «Με αφορμή τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που προκλήθηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες, λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης και του παγετού, αλλά και προβλήματα που διαπιστώνονται καθημερινά σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την λειτουργία της πόλης μας, ζητώ την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, κατά την ερχόμενη εβδομάδα και εφόσον η κατάσταση στη πόλη έχει ομαλοποιηθεί» και προσθέτει «Οφείλουμε να συζητήσουμε σε πνεύμα συναίνεσης και να λάβουμε αποφάσεις που θα αφορούν τη λειτουργία του Δήμου και την οργάνωση των Υπηρεσιών του για άμεση αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών».