Κυριακή 04.12.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Συγκίνηση και… δάκρυα αποχωρισμού στο Δημοτικό Συμβούλιο

23.08.2019

Συγκίνηση κυρίως απ’ όσους εγκατέλειψαν τα έδρανα του δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Τρικκαίων, είτε από επιλογή του, είτε επειδή δεν εκλέχθηκαν, επικράτησε χθες κατά την τελευταία συνεδρίαση.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του δημάρχου Τρικάλων κ. Παπαστεργίου: «Είναι μια ώρα δύσκολη του χωρισμού η ώρα, ακόμη και για ένα Δημοτικό Συμβούλιο.Τελευταία συνεδρίαση χθες με… 46 θέματα αλλά και βραβεύσεις σε αποχωρούντες συμβούλους με πάνω από 3 τετραετίες κοινών στην πλάτη τους.
Ομολογώ πως μένω εντυπωσιασμένος (και ευγνώμων) από το τη σοβαρότητα με την οποία αυτή την 5ετία το σώμα (συμπολίτευση και αντιπολίτευση), στάθηκε στα ζητήματα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Μαζί το παλέψαμε, μαζί φέραμε τα Τρίκαλα μπροστά! Θα μου λείψετε (όσοι αποχωρείτε), για τους υπόλοιπους μια βδομάδα ρεπό και συνεχίζουμε»!

Επίσης σε ανάρτησέ του ο Δημήτρης Παπαθανασίου γράφει: «Με το Δήμαρχο υπήρξαμε σκληροί πολιτικοί αντίπαλοι για μια ολόκληρη πενταετία, πάντα όμως με πολιτική αξιοπρέπεια και με αμοιβαίο σεβασμό στις ιδεολογικές και αυτοδιοικητικές αντιλήψεις του ενός για τον άλλον».

Τέλος ο Τάσος Κατσιάνης σημειώνει: «Σήμερα συμμετείχα για τελευταία φορά ως δημοτικός σύμβουλος στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Απαντώντας στο αν αισθάνομαι λύπη ή χαρά απαντώ ότι αισθάνομαι ήρεμος και απόλυτα συνεπής στις αρχές μου.
Από την αρχή της πολιτικής μου σταδιοδρομίας πίστευα και πρεσβεύω ότι δυο θητείες είναι αρκετές για όλους και για όλα.
Αταλάντευτα συνεπής στην αντίληψη μου για τα δημόσια πράγματα δεν δικαιούμαι να ζήτω τίποτα από κανέναν αν δεν το κάνω ο ίδιος πράξη με το προσωπικό μου παράδειγμα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους».