Σάββατο 23.03.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Υπάρχει Δημοτική Αστυνομία στα Τρίκαλα;

05.09.2018

Μπάτε σκύλοι αλέστε γίνεται καθημερινά στο κέντρο της πόλης με μια δημοτική αστυνομία ανίκανη να ανταπεξέλθει ακόμη και στα στοιχειώδη.

Το τρίγωνο… της αμαρτίας (Γαριβάλδη- Ασκληπιού – Καποδιστρίου), καθημερινά δοκιμάζει τις αντοχές πεζών και οδηγών. Δεν είναι λίγες οι φορές, (μπρος τα μάτια των ίδιων των θαμώνων) που οι υπάλληλοι της δημοτική αστυνομίας αναγκάζονται να έρθουν από τα κορναρίσματα να διώξουν τα αυτοκίνητα… και αυτά να ξαναγυρίσουν μετά από 5 λεπτά… αφού οι αστυνομικοί νιώθοντας πως έκαναν το καθήκον τους… γύρισαν στα γραφεία…

Μάλιστα ακόμη και μπροστά στο ίδιο τους το σπίτι (Πνευματικό Κέντρο) η είσοδος ουκ ολίγες φορές είναι κλεισμένη από Ι.Χ. και κάποιοι απλά καπνίζουν το τσιγάρο τους (υπάρχουν φωτό και βίντεο).

Στον περιβόητο ποδηλατόδρομο του δημάρχου (την κόκκινη λωρίδα) εκεί είναι να γελά κανείς… Όποιος θέλει κυριολεκτικά παρκάρει όταν του καπνίσει… ειδικά αν είναι ώρες που… δεν υπάρχει βάρδια.

Οσο για την αστυνόμευση των πεζοδρόμων, δείτε την φωτογραφία του δημοτικού αστυνομικού, που πρώτος αυτός με την μοτοσυκλέτα του, καταστρατηγεί τις εντολές που καλείται να… υπηρετήσει.

Δημοσιεύουμε λίγες μόλις από τις φωτογραφίες που υπάρχουν στη διάθεσή μας…

1,2 Παρκαρισμένα μπροστά στην πόρτα των γραφείων της Δημοτικής Αστυνομίας από αυτοκίνητα, μέχρι μηχανάκια ανενόχλητα.

3. Δημοτικός Αστυνομικός… πάνω στην μοτοσυκλέτα… που είναι στον προαύλιο χώρο του Πνευματικού Κέντρου… Ωραίο παράδειγμα.

4 Ο ποδηλατόδρομος που έχει μετατραπεί σε δρόμο… φορτοεκφόρτωσης.

5,6, Το καθημερινό μπάχαλο στο κέντρο… και είναι καλοκαίρι ακόμη