Τετάρτη 27.10.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Συστάσεις Παπαδόπουλου σε Παπαστεργίου

23.04.2018

Τη στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ανέλυσε σε συνέντευξη του σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο βουλευτής Σάκης Παπαδόπουλος, λέγοντας χαρακτηριστικά:

« Δεν θα κατεβάσει ο ΣΥΡΙΖΑ κομματικά ψηφοδέλτια πουθενά για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Θα κάνουμε μια πολιτική συμμαχιών με βάση προγραμματικές συμφωνίες και το αξιόπιστο των ανθρώπων που θα επιλέξουμε. Θέλω να τονίσω ότι από την πλευρά Αγοραστού-Πατούλη επιχειρείται να σχηματιστεί ένα αντικυβερνητικό μέτωπο με πρόσχημα την απλή αναλογική. Εμείς δεν πρόκειται να στηρίξουμε Δημάρχους που συμμετέχουν σε αυτό το μέτωπο. Ο κ. Παπαστεργίου μπορεί να είναι φίλος, αλλά αν εντάσσεται στη στρατηγική αυτή ας ξεχάσει τη δυνατότητα να τον στηρίξουμε.

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας θα επιδιώξουμε να κατέβει ένα συμμαχικό ψηφοδέλτιο, συνεχίζονται οι διεργασίες για το ποιος θα ηγηθεί. Εγώ προσωπικά με τον κ. Τσιλιμίγκα έχω μιλήσει, και είναι θετικός για τη μορφή των ψηφοδελτίων που ανακοινώνουμε, συμμαχικά ανεξάρτητα και μη κομματικά. Θέλουμε σωστή ανάπτυξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του θεσσαλικού χώρου και μια κοινωνική σφραγίδα που ο κ. Αγοραστός δεν έβαλε».