Σάββατο 26.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μέσα στην τρελή χαρά ο δήμος… για την Τσικνοπέμπτη!

03.02.2017

Μέσα στην τρελή χαρά ο δήμος Τρικκαίων αφού σύμφωνα με τον δήμαρχο, «δεν κατάλαβε να υπάρχει κανένα πρόβλημα», μετά τα «ξωτικά» άνοιξε το Τριώδιο και έρχονται στην πόλη μας… ξυλοπόδαροι, μπαλαρίνες που χορεύουν τσάμικο και…. (κρατηθείτε) ιπτάμενες καρέκλες…

Και αν νομίζεται πως κάνουμε πλάκα…. διαβάστε το δελτίο τύπου:

«Εχετε δει ποτέ ξυλοπόδαρο να προσπαθεί να σταθεί ένα του… ξύλο; Εχετε δει ιπτάμενες καρέκλες; Ζωντανά αγάλματα; Μπαλαρίνα να χορεύει τσάμικο; Μάγους να κυκλοφορούν ανάμεσά μας;
Ένα διαστημόπλοιο έχει προσγειωθεί στα Τρίκαλα, με μυρωδιά βατόμουρου και τσιχλόφουσκας. Το πλήρωμά του αποτελεί ένα χαμογελαστό και φασαριόζικο τσούρμο από κλόουν, μάγους, ξυλοπόδαρους, γεμάτο παιχνίδια και μουσικές. Και είναι όλοι έτοιμοι να μας προσφέρουν μια αξέχαστη μέρα, με τις πιο φανταστικές εκπλήξεις. Η Λίνα Καραμελίνα, η Bella, ο Κλόουν Λέλος, οι Magic brothers και άλλοι… ετοιμάζουν τα μαγικά τους.
Δεν έχετε παρά να φορέσετε την πιο παιχνιδιάρικη ενδυμασία σας και, μικροί –μεγάλοι, και να συναντήσετε αυτό το χρωματιστό πλήρωμα, το απόγευμα της Τσικνοπέμπτης (16 Φεβρουαρίου 2017) από τις 6 μέχρι τις 8, στην αρχή του πεζοδρόμου της Ασκληπιού.
Ποιος ξέρει… μπορεί το Μουσείο Τσιτσάνη και ο Δήμος Τρικκαίων, οι δύο συνδιοργανωτές, να παρασυρθούν από το πνεύμα του κεφιού και το πάρτι να μην τελειώσει ποτέ!

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων»