Πέμπτη 29.02.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Με το καλημέρα… οι μνηστήρες στον δήμο Τρικκαίων

24.01.2024 /

Μπορεί να είναι ΠΑΡΑ πολύ νωρίς, μπορεί να απέχουμε πέντε χρόνια από τις επόμενες εκλογές για την Τ.Α., όμως όπως όλα δείχνουν… κάποιοι ξεκίνησαν από τώρα και μάλιστα και στους δύο πόλους, αυτόν της κεντροδεξιάς και αυτόν της κεντροαριστεράς να βλέπουν την διεκδίκηση του δήμου Τρικκαίων.

Βασική αιτία είναι όπως φαίνεται η αύξηση των πιθανοτήτων να κερδηθεί ο δήμος μετά την αποχώρηση του ισχυρού Δημήτρη Παπαστεργίου και την ανάληψη του δήμου μετά τις εκλογές από το Νίκο Σακκά με ένα έτοιμο ψηφοδέλτιο… Σε αυτό αποδίδουν το μεγαλύτερο μέρος του ποσοστού που πήρε ο σημερινός δήμαρχος… οι γκρίνιες για τον οποίο άρχισαν κιόλας μέσα στον συνδυασμό.

Μάλιστα ένας εκ… του συνδυασμού δεν κρύβει την επιθυμία του να είναι ο επόμενος υποψήφιος δήμαρχος, ενώ και μέσα στον χώρο της κεντροδεξιάς, ήδη άρχισαν να γίνονται κουβέντες και να κινούνται άτομα.

Βέβαια σε καλύτερη μοίρα δεν είναι και ο Γιώργος Ηλιάδης που επιστρατεύτηκε την τελευταία στιγμή και μένει να δοκιμαστεί αν μπορεί να ηγηθεί του συνδυασμού και μάλιστα με στελέχη που είναι βαριά ονόματα στον χώρο της πολιτικής.

Ηδη έχουμε μέχρι τώρα… αυτόνομες ανακοινώσεις συμβούλων, όπως είναι στην περίπτωση του ΤΕΕ που θα περίμενε κανείς να υπάρχει μια ενιαία στάση και ανακοίνωση του συνδυασμού…

[fbcomments]