Τρίτη 26.03.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ο δήμος παρουσιάζει… νόμο του ΣΥΡΙΖΑ σαν δικό του!!!

15.09.2018

Ακόμη και τις αποφάσεις της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ καπηλεύονται… ως δικές τους πλέον στο δήμο Τρικκαίων και  με δελτία τύπου τις οικειοποιούνται σαν… δική τους πρωτοβουλία. Ο λόγος για την τηλεοπτική κάλυψη έξι χωριών στο δήμο, μετά από σχετική τροπολογία που ψηφίστηκε την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή και που γι’ αυτήν γράφαμε στο φύλλο της περασμένης Δευτέρας.

Μάλιστα οι περιοχές αυτές στο νομό ξεπερνούν τις 100… άρα πέραν των έξι χωριών του Παπαστεργίου… για τα υπόλοιπα 94 φρόντισε ο Μιχαλάκης; Είπαμε μια έξυπνη δημοτική αρχή… αλλά όχι και εντελώς χαζοί οι πολίτες όπως θέλετε να τους παρουσιάζετε…

Το δελτίο τύπου του δήμου: «Κάτοικοι έξι χωριών του Δήμου Τρικκαίων θα βλέπουν ξανά, κανονικά, τηλεόραση. Ο κάτοικοι στα χωριά αυτά εντάχθηκαν σε σχετική δράση που προβλέφθηκε από τον νόμο   «Πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας», του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. Ο Δήμος Τρικκαίων είχε αναδείξει το όλο πρόβλημα, αναφέροντας τις περιοχές του Δήμου, με πρόβλημα στην τηλεοπτική κάλυψη. Με την πρόνοια του νόμου, πλέον δίνεται ένα κουπόνι αξίας 110€, που θα εξαργυρώνουν στον πάροχο της επιλογής τους για την απόκτηση του σχετικού εξοπλισμού πρόσβασης στους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας.
Τα χωριά αυτά είναι:
Γοργογύρι,
Λαγκαδιά,
Παλαιόπυργος,
Αρδάνι,
Ράξα,
Περδικορράχη.
Πλέον οι κάτοικοι των χωριών αυτών, αφού ενημερωθούν σχετικά με τις διαδικασίες από τις αρμόδιες υπηρεσίες, θα μπορούν να απολαμβάνουν την πρόσβαση στην ενημέρωση, την πληροφορία και την ψυχαγωγία».