Παρασκευή 01.07.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

ΒΟΜΒΑ ΣΥΡΙΖΑ σε Κρεμμύδα – Παπαστεργίου!!!

29.04.2021

Του Χρήστου Κοντού

Ανατροπή στα μέχρι τώρα δεδομένα και πλέον μπορούμε να μιλάμε για εξελίξεις που σίγουρα αλλάζουν την υπάρχουσα κατάσταση σε όλα τα πολιτικά στρατόπεδα, δημιουργεί μια ομάδα στελεχών και δημοτικών συμβούλων που πολιτικά πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ (δείτε εδώ)και ήταν υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Κρεμμύδα “Μαζί για τα Τρίκαλα”.

Ο λόγος για τους:

1.ΛΟΥΛΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

2.ΠΑΙΔΗ ΝΑΤΑΣΑ

3.ΑΝΤΡΙΤΣ ΜΑΓΔΑ

4.ΓΚΑΓΚΑΜΑΝΟΥ ΣΟΥΛΑ

5.ΚΟΣΥΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

6.ΜΠΟΥΛΟΓΕΩΡΓΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

7.ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ

8.ΣΙΜΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ

9.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ

10.ΤΣΙΚΡΙΚΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ

Οι παραπάνω δέκα πρώτον διαχωρίζουν με αυτή την επιστολή την θέση τους από τον συνδυασμό του Κρεμμύδα στο θέμα των λαϊκών αγορών κάτι που φάνηκε και με την διαφοροποίηση στην ψηφοφορία του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά όμως θέτουν και θέμα καμερών στην λαϊκή, ζήτημα που το συζητούν μέρες τώρα στο “Μαζί για τα Τρίκαλα”, αλλά ουδέποτε ήρθε στη δημοσιότητα.

Μπορεί βέβαια η κίνηση να ήταν εν πολλοίς αναμενόμενη για τον συνδυασμό του Κρεμμύδα που φυλλοροεί, δεν ήταν όμως και για τον Δημήτρη Παπαστεργίου που μέχρι τώρα είχε σύμμαχο… κάτω από το τραπέζι τον ΣΥΡΙΖΑ κάτι που φάνηκε και στις εκλογές, για όσους ξέρουν να ερμηνεύουν το αποτέλεσμα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως στο αμέσως επόμενο διάστημα, μάλλον θα δούμε τον ΣΥΡΙΖΑ να δρομολογεί εξελίξεις για το θέμα της διεκδίκησης του δήμου, γιατί διαφορετικά δεν θα μπορέσει να σταθεί και ως κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης αν θέλει σοβαρά να διεκδικήσει ξανά την κυβέρνηση.

Μια τέτοια εξέλιξη σημαίνει αλλαγή συσχετισμών για τον δήμαρχο, μιας και οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που του έκλεισαν το μάτι στις περασμένες εκλογές τώρα θα είναι με τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι, γιατί θα έχουν το «μαύρισμα» πάνω από το κεφάλι τους, αλλά και το ότι θα βρει μπροστά του αντιπολιτευτικά σε επίπεδο καθημερινότητας φωνές διαμαρτυρίας που θα του χαλάνε την έξωθεν καλή μαρτυρία…

Μπροστά σε αδιέξοδο βρίσκεται και το ΚΙΝΑΛ που σύρθηκε στις ολέθριες επιλογές Λάππα στις περασμένες εκλογές και που για πολλούς εκεί μέσα δεν είναι διατεθειμένο να επαναλάβει ένα τέτοιο λάθος. Παραδοσιακά με δύναμη στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σε επίπεδο στελεχών, ήδη υπάρχουν ψίθυροι για τις επόμενες κινήσεις.