Τρίτη 16.07.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Λίφτινγκ στο Στάδιο των Τρικάλων

16.08.2018

Νέος χλοοτάπητας στο 1/3 του γηπέδου απέκτησε πριν από λίγες ημέρες το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων. Ο Δήμος Τρικκαίων χρηματοδότησε την αντικατάσταση των κατεστραμμένων τμημάτων του χλοοτάπητα και μετά τις εργασίες, τοποθετήθηκαν νέα τμήματα σε διάφορα σημεία του γη0πέδου. Ο ΑΟΤ θα παίζει από τη νέα σεζόν σε ανακαινισμένο χλοοτάπητα, δημιουργώντας πολύ καλύτερες συνθήκες για τους ποδοσφαιριστές. Παράλληλα, ολοκληρώθηκαν πριν λίγες ημέρες και οι εργασίες βελτίωσης και καλλωπισμού των αποδυτηρίων για τους ποδοσφαιριστές γηπεδούχων και φιλοξενούμενων, όχι μόνο για το πρωτάθλημα Football League αλλά και από όσους χρησιμοποιήσουν το γήπεδο.
Ομως η άλλη μεγάλη κίνηση που γίνεται στο Στάδιο είναι οι συνολικές εργασίες ανακαίνισης. Με πρώτη και καλύτερη, την τοποθέτηση καθισμάτων βάσει των προδιαγραφών, σε όλες τις κερκίδες! Κίνηση που σηματοδοτεί την ένταξη του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων στα οργανωμένα γήπεδα της χώρας. Ηδη εκπονείται η σχετική μελέτη από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων και αναμένεται να διεξαχθεί σύντομα ο σχετικός διαγωνισμός. Τα χρήματα προέρχονται από κονδύλι 300.000€ που διέθεσε η Περιφέρειας Θεσσαλίας συνολικά για το Στάδιο των Τρικάλων. Ετσι, με τα ίδια χρήματα,  θα γίνει και σειρά άλλων εργασιών:
– πυροπροστασία σε όλο το Στάδιο

– σύνδεση με φυσικό αέριο για την αίθουσα Τσιάντα, την αίθουσα πάλης, την αίθουσα ενόργανης, τα αποδυτήρα

– αντικατάσταση στρωμάτων για άλμα εις ύψος και άλμα επί κοντώ

– Εργασίες συντήρησης, ανακαίνισης και βαφής με ειδικό ύλικο (ενάντια στα συνθήματα) του περίτοιχου του Σταδίου

– Κατασκευή δύο νέων εκδοτηρίων που θα αντικαταστήσουν τα υπάρχοντα παλιά

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Ακηυς Αναστασίου δήλωσε πως αυτές οι εργασίες αναδεικνύουν και πάλι το Δημοτικό Στάδιο, για το ποδόσφαιρο, τον ΑΟΤ και όλους τους αθλητές στίβου, πάλης, ενόργανης, που καθημερινά χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

[fbcomments]