Πέμπτη 06.10.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τα σκουπίδια… και οι ευθύνες δήμου και πολιτών…

28.08.2019

«Στο ποιο ομορφο παρκο στο Μυλο ετσι εχει γινει….» σχολιάζει στο facebook συμπολίτισσα που ανέβασε και την φωτογραφία που βλέπετε.

Φυσικά μεγάλη ήταν η συζήτηση για τους πολίτες που ενώ οι κάδοι ήταν γεμάτοι, άφησαν τα σκουπίδια απ’ έξω…

Επίσης δημότης σε σχόλιο του τόνισε: «Μόνο εκεί, έτσι είναι παντού όσο για δρόμους πεζοδρόμια  για την εξυπνάδα που μας πουλάνε με αυτοκίνητα χωρίς οδηγό και ποδηλατοδρομους πάρκο δρόμους χωρίς αστυνόμευση, αλλά και με έλλειψη παιδείας και από εμάς. Δε ξεκινανε από ενημέρωση σε γειτονιά σε γειτονιά σχετικά με τα μεγάλα προβλήματα όπως  εκεί πήγαν οι προεκλογικές δεσμεύσεις με συνελεύσεις που θα, θα γινόταν και πολλά άλλα έξυπνα… Ουσία ότι υπάρχει ανυπαρξία και τη πληρώνουμε όλοι σε νεύρα, καθαριότητα, πολιτισμό πάρκινγκ προσβάσιμο τη τα όλα τα πεζοδρόμια χαλασμένα Απόλλωνος, κωλετη Κανάρη δεληγιωργη κτλ όλα χάλια»

Μόνο που οι εκλογές πέρασαν και χθες κατά την ορκωμοσία ο δήμαρχος ήταν ξεκάθαρος: ««Να αγαπήσετε ακόμη περισσότερο την πόλη και τα χωριά μας. Και να συμμετέχετε όπου μπορείτε».

Εξάλλου με τέτοια θέματα δεν πρόκειται να ασχοληθεί και η αντιπολίτευση… που έδωσε χθες με τις τοποθετήσεις ένα πρώτο δείγμα γραφής…