Κυριακή 05.12.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Γλύτωσαν τα χειρότερα από την πυρκαγιά στο αμαξοστάσιο του δήμου

08.02.2016

Απώλειες κάποια γραφεία και κάποια… χαλιά είχε η φωτιά και η έκρηξη που δημιούργησε πανικό στο αμαξοστάσιο του Δήμου λίγο μετά τις 8 σήμερα το βράδυ.

Το ευτύχημα είναι πως δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί, αλλά και σε επίπεδο υλικών ζημιών, δεν κάηκαν αυτοκίνητα, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Π.Υ. που περικύκλωσε κυριολεκτικά με πυροσβεστικά οχήματα το αμαξοστάσιο του δήμου.

Οι εκρήξεις που σημειώθηκαν πιθανώς από φιάλες υγραερίου, αναστάτωσαν όλη την περιοχή στην οποία κατέφθασαν περιπολικά της αστυνομίας… αλλά και ασθενοφόρα.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε πυροσβέστη για το Νοσοκομείο Τρικάλων, ο οποίος βρισκόταν στον χώρο όπου επιχειρούταν κατάσβεση της φωτιάς, χωρίς όμως να υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του.
Στον χώρο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο Αντιδήμαρχος Τρικκαίων Αλέκος Πολυμερόπουλος, ο οποίος ήταν εμφανώς σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και λίγη ώρα αργότερα έφτασαν στο σημείο, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, Αντιδήμαρχοι Βασιλένα Μητσιάδη, Χρήστος Αναστασίου και Ιωάννης Κωτούλας, οι οποίοι βρίσκονται μέχρι αυτή την ώρα εκεί, ενώ το ανακριτικό της Π.Υ. ερευνά για τα αίτια της πυρκαγιάς, κάτι που θα συνεχίσει να κάνει και αύριο με το φως της ημέρας.