Κυριακή 28.11.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ξυπόλυτοι… για ψυχοθεραπεία οι υπάλληλοι του δήμου

15.10.2021

Το ότι ζούμε απίστευτες καταστάσεις… με τον έξυπνο δήμο Τρικκαίων το ξέρουμε εδώ και χρόνια… αλλά δεν πιστεύαμε πως οι εμπνεύσεις θα είναι αστείρευτες, αρκεί να μην ασχοληθεί κανείς με τα σοβαρά προβλήματα της πόλης…

Πάντως μπορεί οι υπάλληλοι του να έχουν χίλια μύρια άλλα προβλήματα, αλλά το στρες τέλος μετά τα βιωματικά εργαστήρια που καθιερώνει η Βασιλένα Μητσιάδη, ξεκινώντας από την Τεχνική Υπηρεσία… Γι’ αυτό καλό θα είναι οι πολίτες να μην ασχοληθούν ξανά, ούτε με τις λακκούβες, ούτε με την πόλη – μπάχαλο σε πεζοδρόμια και καθημερινότητα… Τους αγχώνουμε.

Πάντως εμείς θέλουμε να δούμε και τον Κίτσο Αναστασίου με τον Παζαϊτη, ξυπόλυτους στις συνεδρίες… και να τους μιλάει ο Απόστολος Παππάς, επίσης απαπούτσωτος….

Η ανάρτηση της Βασιλένας

«Ζώντας καθημερινά σε αποχρώσεις που θα ζήλευαν και οι 50 αποχρώσεις του γκρι, ο Δήμος Τρικκαίων προσπαθεί να σπάσει την ατονία, δίνοντας χρώμα και ξεκινώντας από τις υπηρεσίες του.

Ιδέα στην ιδέα και κουβέντα στην κουβέντα, διαμορφώθηκε ένας χώρος μέσα στο εργασιακό περιβάλλον χωρίς να είναι … γραφείο!

Σήμερα λοιπόν, η Τεχνική Υπηρεσία έκανε το πρώτο της βιωματικό εργαστήρι εργασιακού στρες-αντιστρες με πρωτοβουλία της Sargioti Theodora … και φυσικά από Δευτέρα περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα 😵‍💫

Ευχαριστούμε Σταυρούλα Μπίλα για τη σημερινή συνεδρία αλλά φυσικά και την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας ν.Τρικάλων που το επόμενο διάστημα θα προσπαθήσει να βάλει τα άγχη μας σε ένα μπαλόνι και να τα κρατήσει λιιιιιγο μακρυά μας.

Υ.γ. Μου είχαν πει ότι το πράσινο χαλαρώνει γι αυτό και ντύθηκα κάμπια»

Και τρολιά Παπαθανασίου

Μπορεί να μην είναι στο Δημοτικό Συμβούλιο (σαμπως και όσοι είναι), ο Δημήτρης Παπαθανασίου δεν έχασε την ευκαιρία να τρολάρει την Βασιλένα: «Αν έχετε προβλήματα στην καθημερινή σας διαβίωση με το Δήμο, στην πόλη σας, στο χωριό σας, κάνετε ένα διαλογισμό σε κάποιο κοντινό λιβάδι ή έστω σε μια πράσινη μοκέτα και τα δύσκολα θα περάσουν».