Κυριακή 19.09.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Βάζει κάμερες για τα μηχανάκια… στους πεζοδρόμους ο δήμος!!!

25.05.2018

Την ώρα που μέχρι και στο διαδίκτυο που είναι λατρεμένο του κ. Παπαστεργίου για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, ο δήμαρχος σύμφωνα με τον γ.γ. κ. Θωμά Παπασίκα, μελετά να βάλει κάμερες στους πεζοδρόμους που είσοδο και στάθμευση μηχανοκίνητων δικύκλων, αναγνωρίζοντας παράλληλα την ανικανότητα της δημοτικής αρχής να αστυνομεύσει επαρκώς με ανθρώπινο δυναμικό την πόλη.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας και στη εκπομπή “Καθημερινά”, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Τρικκαίων Θωμάς Παπασίκας, που δήλωσε: “Αναζητώντας, λοιπόν, νέους τρόπους αποτροπής της κίνησης και στάθμευσης των μηχανοκίνητων δικύκλων στους πεζόδρομους, προτάσσουμε πλέον ως την πιο ενδεδειγμένη και αποτελεσματική λύση αυτή του ελέγχου κυκλοφορίας μέσω καμερών, καταγράφοντας τις παραβάσεις κα εκδίδοντας το προβλεπόμενο πρόστιμο, όπως ακριβώς γίνεται και με τα φωτογραφικά ραντάρ της Αστυνομίας στις εθνικές οδούς”

Το πρόβλημα που είναι όντως υπαρκτό, προφανώς και δεν μπορεί να λυθεί με αυτό τον τρόπο αλλά με σωστή αστυνόμευση… ακόμα και σε δημοτικούς συμβούλους που… καβάλα παν στην εκκλησιά, καβάλα προσκυνάνε… Αντε σειρά έχουν τα σπίτια μας…

Χ.Κ.