Τετάρτη 17.08.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ενας άνθρωπος του δήμου στον… δήμο

24.05.2019 /

Το όραμα του για μια  πόλη που θα είναι πρωτίστως ανθρώπινη και μετά «έξυπνη» θα προσπαθήσει να υλοποιήσει μέσα από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Μαζί για τα Τρίκαλα» κ. Κωνσταντίνος Νικολάου.

Και φαίνεται να γνωρίζει αυτό που χρειάζεται  μια πόλη ανθρώπινη για να είναι ανθρώπινη, δεδομένου ότι εργάστηκε για πάνω από 30 χρόνια στον Δήμο Τρικκαίων στην θέση του προϊσταμένου στον τομέα της καθαριότητας (σ.σ. τώρα είναι συνταξιούχος), ενώ διετέλεσε επί 20 χρόνια συνδικαλιστής στον τοπικό Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων.

Πλεονέκτημα που διέκρινε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Κώστας Κρεμμύδας και τον κάλεσε να συμπαραταχθεί μαζί του, ώστε να βοηθήσει με την εμπειρία που διαθέτει. Εκτός, όμως από τον τομέα καθαριότητας γνωρίζει πολύ καλά και τον τομέα του αθλητισμού, αφού υπήρξε ενεργός ποδοσφαιριστής καθώς και προπονητής ποδοσφαίρου σε πολλές ομάδες στον νομό Τρικάλων.

Το βιογραφικό

Γεννήθηκε στη Φωτάδα Τρικάλων το 1955. Ο πατέρας του είναι από Φωτάδα και η μητέρα του από το Μικρό Κεφαλόβρυσο. Εργάστηκε για πάνω από 30 χρόνια στον Δήμο Τρικκαίων στην θέση του προϊσταμένου στον τομέα της καθαριότητας και τώρα είναι συνταξιούχος. Διετέλεσε επί 20 χρόνια συνδικαλιστής στον σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων. Υπήρξε ενεργός ποδοσφαιριστής καθώς και προπονητής ποδοσφαίρου σε πολλές ομάδες στον νομό Τρικάλων. Στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Κρεμμύδα συμπαρατάχθηκε μαζί του με τον συνδυασμό ‘’Μαζί για τα Τρίκαλα’’ για να βοηθήσει με την εμπειρία του όσο μπορεί. Είναι παντρεμένος με την Γεωργία Γούσιου και έχει 2 παιδιά και 3 εγγόνια.