Δευτέρα 02.08.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Απίστευτο!!! Στο δήμο ανακάλυψαν πως υπάρχουν λακκούβες!

09.08.2018

Είναι απίστευτοι στον δήμο Τρικκαίων, ενώ μέχρι τώρα κατηγορούσαν τα ΜΜΕ για λαϊκισμό και… «δημοσιογραφία της λακκούβας», ξαφνικά ανακάλυψαν και αυτοί ότι και όλοι οι πολίτες που ζούνε στην πόλη των Τρικάλων, ότι… υπάρχουν λακκούβες.

Μάλιστα εξέδωσαν δελτίο Τύπου και με τυμπανοκρουσίες ανακοίνωσα ότι… βουλώνουν… τις λακκούβες. Σπεύσατε με τηλέφωνα να τους υποδείξετε τις λακκούβες για να τις κλείσουν… εκλογές έρχονται.

Το δελτίο Τύπου: Με συνεχείς εργασίες από ειδικό συνεργείο, ο Δήμος Τρικκαίων κλείνει λακκούβες και βελτιώνει τους δρόμους σε διάφορα σημεία της πόλης. Το τελευταίο διάστημα, το συνεργείο γυρνά κυριολεκτικά σε όλη την πόλη και επισκευάζει σημεία που χρήζουν προσοχής, καθώς έχουν δημιουργηθεί επικίνδυνες για οχήματα και οδηγούς λακκούβες.
Για παράδειγμα την Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018 το συνεργείο κινήθηκε δεξιά της οδού Κονδύλη, σε δρόμους και δρομάκια μέχρι τη ΔΕΗ, ενώ αργότερα επισκεύασε λακκούβες προς την περιοχή του Νοσοκομείου και του πρώην 6ου Δημοτικού Σχολείου. Οι εργασίες θα συνεχιστούν σε όλα τα σημεία της πόλης που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα, όλο το επόμενο διάστημα.