Τετάρτη 26.02.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

4.500… μπιλιετάκια για κλήσεις του ’13-14 απέστειλε ο δήμος

25.07.2017

4.500… μπιλιετάκια και μάλιστα συνοδευόμενα με ροζ απόδειξη παραλαβής ώστε να μην μπορεί να ισχυριστεί ο πολίτης πως δεν το έλαβε, απέστειλε μέσα σε λίγες μέρες ο Δήμος Τρικκαίων για κλήσεις!!!

Εν μέσω καλοκαιριού, σε μια στιγμή που ο κόσμος δεν ξέρει που να πρωτοπληρώσει, ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου με μια ομαδική αποστολή στα ΕΛΤΑ επιβεβαιώνει συνεχίζει αυτό που είχε ξεκινήσει με τις κατασχέσεις λογαριασμών, ημέρες Χριστουγέννων βάζοντας σε κίνδυνο τότε δεκάδες επιχειρήσεις που λίγο έλειψε να βάλουν λουκέτο.

Σαφέστατα και οι παραβάτες θα πρέπει να πληρώσουν. Πόσο δίκαιες είναι όμως οι κλήσεις σε μια πόλη με ανύπαρκτο και σε πολλές περιπτώσεις άδικο σύστημα στάθμευσης ειδικά στην περιοχή του κέντρου; Επίσης αρκετά φέρεται να είναι και τα παράπονα για κλήσεις που έχουν ήδη πληρωθεί και οι πολίτες έχουν λάβει το… ροζ χαρτάκι.

Από τις 4.500 περίπου κλήσεις οι οποίες είναι για τα έτη 2013 και 2014, οι 3.000 αφορούν σε πολίτες του δήμου και των περιχώρων και οι άλλες σε επισκέπτες… του δήμου… κυρίως τις ημέρες του Μύλου των Ξωτικών, ώστε να μας… ξανάρθουν.

Πάντως σύμφωνα με τον διευθυντή Οικονομικών του Δήμου Γιάννη Σιακαβάρα, μόλις βεβαιωθούν, σύντομα θα σταλούν και οι κλήσεις για τα έτη 2015 και 2016, έτσι ώστε να μπει μια σειρά στον δήμο, ώστε να αποστέλλονται κάθε χρόνο.